Hol lakhat ő (Pest megye)?
Figyelt kérdés
Pest megyei falu. Erdő mellett. Nagy valószínűséggel közelben van a Normafa kutyaiskola. Kertes ház.
Ennyi infóm van. Mely helyek, utcák jöhetnek szóba?
2015. okt. 5. 18:35
2/13 A kérdező kommentje:
Nem, csak keresem életem szerelmét!
2015. okt. 5. 18:40
3/13 anonim válasza:
Ha találkozol vele, kérdezd meg tőle. :D
4/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem találkozok vele, és csak ennyit tudok.
2015. okt. 5. 18:56
5/13 anonim válasza:
Kérdezz rá, ha elmondja meg fogod tudni konkrétan. Ha nem mondta el, akkor az nem véletlen. Perverz.
6/13 A kérdező kommentje:
Ember, nem érted, hogy nem állok vele kapcsolatban, NEM TUDOM MEGKÉRDEZNI!!! Szerinted már nem megkérdeztem volna???
2015. okt. 5. 19:03
7/13 anonim válasza:
Nem tudom mit ordibálsz itt, akkor a kérdésben leírt információkat honnan tudod, ha nem tőle?
Vagyis ha most nem vagy vele kapcsolatban, akkor is voltál valamikor. Tekintve hogy akkor nem mondta el, miből hiszed hogy kíváncsi rád?
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nehéz a szövegértés elsőre, de azért megpróbálhatnád.
Akkor nem is kérdeztem tőle. És lám, mára ennyi infóm maradt róla, meg egy kép. Hűha, micsoda hihetetlenség.
2015. okt. 5. 19:07
10/13 anonim válasza:
Ki az az Ő? Külső leírás? Hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!