Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen egy panel házas lakógyű...

Milyen egy panel házas lakógyűlés?

Figyelt kérdés
Most fogok családi házból egy panelba költözni, kíváncsi vagyok milyen egy lakógyűlés ott? Megy a dráma? A nyuggerek okoskodnak? Van olyan lakó akinek van valami baja mindig? Fontos döntések születnek? Vannak veszekedések?
2015. szept. 26. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában panaszkodni, meg okoskodni megy le a többség, nálunk közösköltség fizetéskor szokott lenni, (de lehet csekken is befizetni) ilyenkor elmondják a ház kiadásait, költségvetését, stb... De nem kötelező ott lenni.
2015. szept. 26. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez adott lakó közösségtől függ.

Nálunk szerencsére nyugi van,nincs ilyen feljelentelek meg megmérgezem kutyád/macskád és stb.

Ha vki bulit szervez a közös parafatáblára kiragaszt egy papírt,hogy ma este buli lesz,ez lesz az lesz amaz lesz, hangoskodásért előre elnézést kérünk.Múltkori szülinapi bulis papírra sokan oda írták ,hogy Boldog szülinapot,jó szórakozást :D Nálunk jó fejek a lakók.

Persze gondolom nem mindenhol ilyen jó a lakóközösség :D

2015. szept. 26. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk totál elmebaj volt a lakógyűlés. Az őrjöngő óvodások is kulturáltabbak, mint az ott lakók. Összesen kétszer voltam. Senki nem tudott viselkedni, így leordítottam a fejüket, hogy szégyelljék magukat. Onnantól nélkülem gyűltek.
2015. szept. 26. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen voltam már "lakógyűlésen". Ilyenkor több "klikkre" osztódnak a saját érdekeiket képviselők.

Ha először leszel ott, ne állj egyik oldalra sem! Maradj pártatlan még nem ismered ki a közösséget. Maradj háttérben.

Bár lehet nyugalmas lesz...de felénk már volt hogy a lakógyűlés után dobálták meg egymást a lakók a lépcsőházban.

2015. szept. 26. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Vigyél esernyőt mert lesz szardobálás..
2015. szept. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!