A szomszédom harmadjára engedi le a kerekem. Dühös vagyok és bosszúra szomjazom. Mi legyen a válasz?
Figyelt kérdés
Lakbérbe lakom. A tömbház körül van bőven parkoló, és nincs senkinek saját parkolója. van egy hely ahol szinte mindig ugyanaz az autó parkol. először véletlenszerűen parkoltam a helyére, utána hogy bizonyságot nyerjek. most már 3adjára engedte le a kerekem szeleptől. Megtudtam hogy az autó a szomszédomé, aki másképp egy szimpatikus segítőkész ember. A rendőrséget kérdeztem de szerintük ha nincs bizonyíték nem ér semmit a feljelentés. Ennyi nem hagyom az biztos. Ötlet?2015. szept. 8. 22:25
11/17 anonim válasza:
vágd le a kocsi tetejét és amikor alszik tedd az ágyába és egyből tudja mit akarsz...vagy mehet a motorháztető helyette, azt egyszerűbb eltávolítani...
viccet félretéve, mi lenne ha beszélnél vele?
és biztos, hogy ő engedi le a kereket? mert nem biztos...
mi van HA valaki összekeveri a kocsid valaki máséval akin bosszút akar állni...
ha nem biztos forrásból jött az infó akkor ne egyből őt gyanúsítsd!
22F
12/17 anonim válasza:
Vegyél egy láncfűrészt és vágd le a fejét
13/17 anonim válasza:
Mint az oviban... Hány éves vagy, 6? Mi lenne ha felnőttként viselkednél, és beszélnél vele? Oké, hogy közparkoló, de az hogy csakazértis oda állsz, ahova ő szokott, az már szimplán csak bunkóság és rosszindulat. Ez a "meghúztad a copfom? Akkor énis neghúzom a tiédet" konfliktuskezelési módszer meglehetősen primitív.
14/17 A kérdező kommentje:
megértem ha nem értetek meg. :) de nem érzem azt hogy megalkuvás, beletörődés ebbe a helyzetbe jót tenne. én mindenképp rosszul érezném magam. Az ilyen köcsögök meg kell kapják ami jár nekik. év végén elkötözöm s akkor megbosszulom, addig persze nem parkolok a helyére többet, úgy teszek mintha megértettem volna az üzenetét, hogy eltereljem a majdani gyanút magamról. Majd megírom nektek is, addig ha valami jó ötletetek van izgatottan várom.
2015. szept. 10. 18:49
15/17 anonim válasza:
Ugyanezzel a problémával küszködtem albérletben, csak nekem kb 25 alkalommal eresztették le a kerekem, egyszer meg lepermetezték valami kék löttyel. Megtudtam ki az, vettem 10 csomag pillanatragasztót és éjjel , kettőt a zárba, a többit az ajtótokba nyomtam. A nyanya ajtaját másnap délután a tűzoltók bontották ki. Onnantól senki nem nyúlt az autómhoz.
16/17 anonim válasza:
1 ránézésre zaklatás és rongálás is megáll, mondván ha lapos gumival eindulsz és nem veszed észre akkor 20 E Ft feletti gumid és a futóműved is szarrá megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!