Mit tehetek, ha a szomszéd klímája iszonyatosan büdös?
Figyelj Csajszi!
Szólj neki kedvesen, rendesen. A legtöbb esetben ez gyors és célravezető megoldás tud lenni. Ha jól szólsz az emberekhez, segíthet.
Amúgy biztos vagy benne, hogy a klímája büdös? A kültéri egységen én még bűzt nem éreztem.
"mert Coop-os boltokban szoktam érezni, meg néha nagy áruházakban a klíma alatt ugyanezt a jellegű szagot"
Amikor a klíma alatt érzel szagot, akkor egy beltéri egység alatt állsz. Ez hűt. Páralecsapódás keletkezik rajta. Ebben a nedves közegben (karbantartás nélkül) megvan a lehetőség arra, hogy baktériumok és gombák szaporodjanak el. Ennek van szaga...
A beltéri egység a hőt a kültéri egységre tolja ki. A kültéri egység forró. Ott nincs páralecsapódás, nincs nedvesség. Nem szaporodnak a baktériumok. Nincs olyan szaga, mint amilyen szaga egy elhanyagolt beltérinek lehet.
Hallottam már olyat, hogy valaki a kültéri egység zajába kötött bele. Olyat is, hogy szerinte melegebb van nála. De olyat még soha, hogy a kültérinek szaga van.
Egészen hihetetlen, hogy arrafelé sohasem fúj a szél, és a levegő tavasztól őszig pontosan a két emelettel feljebb lévő ablakig emelkedik.
Az meg, hogy ez a jóember tavasszal is, és ősszel is (amikor más majd megfagy a 18 fokban) még akkor is járatja a klímát, és te csak kizárólag télen jutsz némi levegőhöz - nos ez egészen elképesztő állítás...
Összegezve: nem a kültéri egység okozza a szagot!
Kedves 9-es, őszinte köszönet, hogy lepötyögteg soraid helyettem ;)
Én nem tudtam volna mást írni, mint hp kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!