Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Városiak, költöznétek falura?...

Városiak, költöznétek falura? Falusiak, városra?

Figyelt kérdés

Konkrét magyarázatot várok!

Én falusi vagyok, egy hét után depis vagyok a városban, mert nem bírok egész nap a seggemen ülni és hallgatni a kocsik zaját. Elmegyek kondizni, vagy egyebek, de utána semmi dolgom

2015. aug. 30. 01:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Konkrét magyarázatot vársz?

Igenis!

Városban éltem 27 évig, majd vidékre jöttem, itt ragadtam már egy ideje, de ez maga a pokol.

Élettelen, unalmas, olyan munkára vagyok kényszerítve egész nap, amihez semmi kedvem(fűnyírás, kéményépítés, kerítésjavítás, kapálás, ház javítgatása, stb...) ehelyett mehetnék túrázni, kirándulni, barátokkal, művelődni, stb.

A tahó szomszédomat hallgathatom egész nap, meg az ablak előtt elvánszorgó "értelmiségi" emberkéket.

2015. aug. 30. 09:39
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Én városi vagyok, de szerintem maradnék is városon. Egy falu borzasztóan unalmas, nekem kell, hogy halljam a nyüzsgést körülöttem. Faluban csak ülnék a kert közepén, s nézném a csirkéket, meg a növényeket, vagy kapálnék. Ráadásul akármi kell be kell menni a városba.
2015. aug. 30. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Én külvárosi vagyok, de most városban lakok panelban, falun még nem laktam.

Szerintem a legjobb a külvárosi, családi házas környék,mert nincs messze a boltoktól,sulitól stb. és még van egy kerted is ahol azt csinálsz amit akarsz, van egy kis szabad tered.

Faluban nem laktam de jártam már jópár kisvárosban, faluban és nem tetszik mert olyan üresnek tűnik az egész. Az is más ha már ismersz ott mindenkit.

Városban, panelban én már megszoktam az autókat meg minden zajt. Tetszik hogy közel van minden, fenntartása is olcsóbb sokkal,de más előnye nem igazán van.

2015. aug. 30. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

Faluban lakok, utálom, szeptember végén költözök városba szerencsére, itt gáz emberek élnek, krvának neveznek ha sétálni megyek estefelé mert itt sétálni sem szokás cél nélkül, hülyének néznek ha kutyát sétáltatok és nem a kertben hagyom megdögölni egyedül, mindenki beleüti az orrát a másik dolgába, nem bírom ezt már. Elmegyek orvoshoz és 1 hét múlva már a fél falu tudja hogy mi bajom... wtf, orvosi titoktartás faluban nem létezik. Vásárolni sose tudok, mert ugyan 4 bolt is van itt de azokban semmi nincs szinte csak a sablon dolgok.

Városban sokkal nyugisabb vagyok, persze én sem szeretem a nagy zajt meg mindent, de a falunál az is elviselhetőbb.

2015. aug. 30. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
36 éves férfi vagyok nős, gyerekkel. Falun nőttem fel, a gyerekeimhez képest egy mesés gyerekkorom volt. Majd városban laktunk több helyen is, amíg csak a pároddal vagy addig ideális a nyüzsi a buli stb. Most 3 gyerekem van és kiköltöztünk kertvárosba, mert szeretem a kertet, szeretek furni-faragni, de nem szeretnék falusi környezetben igénytelen állattartó szomszédot sem. Persze sikerült egy taj-paraszt szomszédot kifogni aki feljött tanyáról társasházba és lovakat meg disznókat tart, rohadtul igénytelen módon, ezért költözünk Balaton-felvidékre egy kisvárosba ahol megvan a nyüzsi is, de pihenni is lehet, és a gyerekeknek csodás gyerekkoruk lesz.
2015. aug. 30. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!