Ki és miért utálja a szomszédját?
Mert gyökér.
Én a szomszédaimmal egyáltalán nem tartom a kapcsolatot.
(AMI JÓ IS!)
+ Még őrjöngenek néha a szomszédaim.
Hát ha nem is utálom, de azt nem szeretem, hogy a hülye postagalambjai állandóan a mi házunk tetején devernáznak, és teljesen leamortizálják a cserepeket...
Meg azt sem bírom, hogy annyira kivan, amiért az egyik fánk ága átnőtt hozzájuk. (Bezzeg a fa árnyékának örülnek...)
1. Kepmutato,gonosz, folyton lesi,mikor megyunk-jovunk autoval. Eloadja a josagost, kozben letojja a beteg noveret.
2. Ostoba, pletykas, gonosz
3. Reggel 5 utan nyir fuvet
Az én szomszédom őrült. De tényleg. Amíg volt kutyája, a pórázat sétáltatta(kutya nélkül).
Negédes. Állandóan rám akarta paterolni az övét, mert az enyém milyen jólnevelt, csináljak az övével valamit, mert folyton ugat. Mondom vigye sétálni. Ő nem tudja... Akkor ennyi.
A bátyja szellemi fogyatékos és rossz hallgatni, ahogy ez a banya beszél vele. Káromkodik és üvölt vele, ha valamit rosszul csinál. A bácsi meg pityeregve próbálja helyrehozni, de persze nem megy neki. Erre még jobban üvölt.
Amikor akar valamit veri az ereszünket, borzalmas hangja van. Amikor beszélgetünk a hátsó kertben átüvölt, hogy miről van szó. Próbáljuk ignorálni.
A lánya, ha meglátogatja, akkor ő az utolsó parázna utcalány (nyilván ő nem így fogalmaz) és hogy ő hozzá be ne tegye a lábát. Aztán nekem rinyál, hogy senki sem látogatja, mert ő depressziós.
Egyszer kicsit hangosabban vitáztunk a húgommal, erre átüvölt, hogy fogjuk be, ő ehhez nem szokott hozzá, ő depressziós és van egy beteg bátyja. Én visszakiabáltam neki, erre bemószerolt apámnál, aki velem értett egyet persze. Azóta nem szól hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!