Üdv! Ma kaptam levelet, hogy szomszédom feljelentett amiért az erkélyen dohányzom. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 14:33
11/19 anonim válasza:
2 esêlyes a dolog, de ha mâr kaptâl idêzêst akkor vagy figyelmeztetês vagy kapsz büntetêst. Mostanâba sok ilyen feljelentês törtênik, komolyan veszik.
12/19 anonim válasza:
Szerintem jelentsd-fel a szomszédodat mert nem hagy téged nyugodtan cigizni. Vagy zaklatásért ö-is kap bírságot.
13/19 anonim válasza:
Érdekel, milyen jogcímen rónak ki bármilyen figyelmeztetést, vagy akár büntetést is?
14/19 anonim válasza:
"Bírtokháborítás" jogcímen a mi esetünkben, bár azóta se értem, miért nem nekem szólt a szomszéd feljelentés helyett.
15/19 anonim válasza:
Valószínűleg behívnak téged is és meghallgatják a te verziódat is. Pl. ha minden más szomszéd is dohányzik akkor életszerűtlen,h csak tőled megy be a füst.
De amúgy mi pontosan a baja? Hozzá száll le a hamu vagy nikotinallergiás vagy mi?
16/19 anonim válasza:
Időpont ma 15:57
Simán fellebbeznék a birtokháborítás ellen. Jogszabályra ugyan melyikre hivatkozott?
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki a kérdésre válaszolt.
2015. aug. 6. 05:21
18/19 anonim válasza:
Nagyjából semmire számíts, nincs olyan törvény, ami titlhatná a magánterületen való dohányzást. Birtokháborítás sem áll meg.
19/19 anonim válasza:
Ha tartósan beteg, rokkant, várandós, vagy csecsemőkorút károsítasz vele, akkor majd eljárnak az ügyben, amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!