Van itt olyan személy, aki ha beleszeretne egy házba és megakarná venni, nem tartaná vissza az hogy az egyik szomszéd cigány/roma származású?
Van egy emeletes családi házunk BP 20km es körzetében, jó állapotú, igényes,dekoratív mediterrán kerttel, tóval medencével. Eddig minden vevőnek tetszett de a szomszédunk miatt senki nem akarta megvenni. A szüleim nem miatta akarják eladni. Egyébként még emiatt kicsit biztonságba is érezzük magunkat, soha nem raboltak ki pedig sokszor nyáron nyitva hagyunk mindent. Ráadásul ez a szomszédunk egy csomószor segít nekünk, és nekünk soha nem volt vele semmi bajunk, szóval egyszerű rasszista indok miatt nem akarták megvenni a vevők.
Én is különbséget tudok tenni roma és roma között, és őt ismerem és tudom, hogy jó ember, de azt is mondhatnám hogy sok nem roma ismerősömnél is megbízhatóbb.
Nekem a szomszédom szomszédja roma. Szóval ő a második ház. Dolgos, rendes, tisztességes. Semi bajom vele, úgy emberileg. De beszélgetni csendben nem tudnak. Minden szavukat értem, még ha nem az udvaron vannak, hanem benn a házban beszélgetnek nyáron, nyitott ablaknál, akkor is.
A két szomszédomat észre sem veszem. De őket állandóan hallom, hogy beszélgetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!