Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet csinálni? Befogok...

Mit lehet csinálni? Befogok dilizni.

Figyelt kérdés
A szomszéd panelsorban van egy nem teljesen ép 21 év körüli nagy darab srác. Már 2 hete naponta kb. 100x "elénekli", hogy "Megtalállak én. Tudom, hogy ennyi még nem elég, Megtalállak én valahol, tudom jól." Non stop szinte ennek a számnak a refrényét nyomja rövid szünetekkel és már a falra mászok.Kiszóltam neki az ablakon de rá se szarik így viszont már egyre ingerültebb vagyok és a feladatomra se tudok koncentrálni.
2015. júl. 21. 15:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Abszolút semmit nem tudsz tenni. Megvárod míg megunja és áttér Zámbójimmyre ,vagy költözöl. Elvileg épelméjű emberekre sem lehet hatni nemhogy fogyatékosokra.
2015. júl. 23. 09:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Olvastam hasonló sztorit, ahol egy bolond nő 15 évig mindennap ugyanazt a számot játszotta le úgy, hogy a hangfalakat kitette az ablakba. Minden lakót idegesített, mégis meg tudta ezt tenni valahogy, nem ölte meg senki és nem vitték diliházba sem.
2015. aug. 5. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!