Ha a közteres sem csinál semmit?
Figyelt kérdés
házunk előtt van egy játszótér, és több hónapja majdnem minden nap 17 évesek csöveznek ott, dohányoznak és firkálnak. Az oké, hogy nincs jobb dolguk, nincs köztünk nagy korkülönbség (bár pár éve mikor annyi voltam, akkor gáz volt játszóterezni), de bömböltetik a zenét estig, ordibálnak, és nem tudom levinni unokaöcsémet sem hintázni, mert cümgetnek és visszapofáznak, ekkor nyaklevest leosztanék. Meg nem akarom káromkodó kis gy.kerek közé vinni a kicsit. Köztereseknek szóltam, mert sokakat zavarják, házból többen szóltak nekem. Kijöttek párszor és ennyi. Gyerek azt mindta akit zavar a zene, csukjon ajtót. Rendőrt hívnék, de nem tudom foglalkoznak-e ezzel, mert szerintem több jogsértés is van. Mondom, ha dumálnának nem érdekelne az egész, sajnálom hogy nem foglalkoznak velük a szüleik, ennyi.2015. jún. 22. 17:05
1/1 anonim válasza:
Hát hívd ki a rendőrt, de ha nem múltak el 18, akkor nem fognak tökölni vele sztem.
Ha 1-2 elmúlt, kapnak szépen egy csekket és majd elmennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!