Egyre jobban belakják a közös fürdőszobát, mit csináljak?
A szállásra érkezett múlt héten egy kedves fiatal házaspár, nagyon rendesek, jóban vagyunk, az egyetlen problémám, hogy a szállás közös fürdőjében, először, csak a fürdőkád szélén kezdtek el sorakozni a samponok, balzsamok, borotvák, borotvahabok, stb..., majd sikerült egy jókora törülközővel állandó módon letakarni az egyetlen törölközőtartót, végül, most már a tükör alatti két polcon is elkezdtek sorakozni a fogkefék, fogkrémek, fésűk, hajkefék, krémek, arcápolók, még egy teljességgel azonosíthatatlan tárgyat is láttam, valami inhalátor lehet, ilyet, még életemben nem is láttam...
Mindegy, a lényeg, hogy az első napokban a kád széléről elkezdtem átpakolni a polcra a cuccokat zuhanyozás előtt (hogy ne zuhanyozzam le, pl. a férfi/női borotváikat), majd tusolás után szépen mindent visszaraktam, mintha hozzá se nyúltam volna.
De mostmár a polcok is kezdenek telítődni...
Már egy konfliktusom volt korábban itt két lakótárssal (nem velük), nem akarok szólni, mert egyébként rendesek.
Fiatal párokra jellemző, hogy nagyon szükségük lenne már egy saját lakásra, szóval meg is értem őket.
Csak technikailag egyre nehezebbé kezd válni a tisztálkodás....
De mágis hogy kerül a szádba a sampon?Nekem derék alá érő a hajam, de nem bírom elképzelni.
Másrészt a 'köptető hatású" nem azt jelenti, hogy köpési ingered lesz tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!