Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen az élet a panel telepen?

Milyen az élet a panel telepen?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
A romák uralkodnak erre mi felénk
2015. jún. 19. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Addig örülj, míg nem tudod.

https://www.youtube.com/watch?v=0uYdw5_0h-c

Ebből kiderül. :)

2015. jún. 19. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
2015. jún. 19. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
92%

Először is kezdjük ott, hogy panel telepen nincs élet. Ott max lakik az ember, de nem él. Mint ahogy máshol se nyilván, mert ha jó anyagi körülményei lennének, akkor nem panel telepen laknak.

Sajnos én panelban nőttem fel. A legrosszabb amit csak eltudsz képzelni. Irigyellek, ha nem tudod. Minden áthallatszik, nincs az embernek magánélete, nincs otthonérzet, semmi. A helységek kicsik, kényelmetlen és szarul is néz ki az egész, valamint hatalmas szégyen is.

Plusz rengeteg ember, mindenféle flusztrált barom. Plusz fúrásra, kalapálásra ébredés, illetve nem alvás miatta...

Jó tulajdonsága nincs egy panelnek, csak rossz.

Gyűlölöm. Élhetetlen szar beton konténer embertárolók ezek, s nem otthonok. Mindig is gyűlöltem panelban lakni. A legrosszabb lakhely a világon.

2015. jún. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!