Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lehet ez a szag?

Mi lehet ez a szag?

Figyelt kérdés
Az emeletünkre új lakó költözött, és azóta érzem. Mintha égett gumi/ műanyag szag lenne. Minden nap érzem, vmikor csak alig, de vmikor az egész folyosót átjárja. Szerintetek mi lehet?
2015. jún. 12. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán spangli?
2015. jún. 12. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez más. Meg nem hinném, hogy egész nap azt szivna.
2015. jún. 12. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Esetleg közzé tennéd a szagot a gyk-n? Akkor be tudnánk azonosítani.

Bal oldali menüben "szag feltöltése" menüpont

2015. jún. 17. 22:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, feltöltöttem :D
2015. jún. 18. 10:35
 5/6 hell-ikon ***** válasza:
Lehet például egy rossz konnektor vagy vagy elektromos vezeték a falban, aminek ég a szigetelése. Én legalábbis saját tapasztalatom alapján erre tippelnék. 3éve télen én is szaglásztam itthon az egyik emeleti szobában, hogy olyan égett gumi vagy inkább műanyag szagot érzek, de rajtam kívűl más nem érezte, így nem is aggódtam miatta nagyon. Aztán következő nyáron azt a szobát átfestettük és miután az összes szekrényt, meg asztalt össze húztuk a szoba közepére a fal mellől derült ki, hogy az egyik meglehetősen nagy íróasztal mögötti konnektor egyik dugalja pörkölődött meg.
2015. jún. 18. 16:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi 3., végre egy értelmes válasz :)
2015. jún. 19. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!