Csendháborítás ugye?
Este sokáig fent voltam, így ma legalább délig akartam volna aludni, erre a felettünk lakó szomszéd reggel 9.30-kor elkezdett fúrni.
Ez csendháborítás?
Szóval ezzel lehet hatósághoz fordulni, vagy inkább vele beszéljem meg személyesen?
Hát, így jártál. Aki éjjel legény, az nappal fáradt szegény.
Egyáltalán nem csendháborítás.
Azért mert Te még aludnál? Ne viccelj már!
Én is imádok sokáig fent lenni, éjjel kettő előtt szinte sosem fekszem le aludni. De nincs jogom beszólni a szomszédnak, ha reggel 8-kor elkezd füvet nyírni, és én még aludnék.
A szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény szerint, aki lakott területen, az ott levő épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetve a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja, szabálysértést követ el.
A fúrás indokolt gondolom. Senki nem fúrogat csak úgy a jókedvéből.
Elvileg társasházban vasárnap nem lehetne semmilyen zajos munkát végezni.
Amúgy megy, ha éjjel viribeltél, akkor nappal is legyél csak fenn.
Nehogy már azért álljon meg az élet, mert aludni akarsz... - amúgy: aki álmos, az TUD aludni.
"Elvileg társasházban vasárnap nem lehetne semmilyen zajos munkát végezni."
Ez érdekelne, tudsz erre valamilyen "központi" rendeletet, törvényt?
(Az SZMSZ-en és Házirenden kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!