Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért zavarja az embereket,...

Miért zavarja az embereket, hogy engem apukám visz iskolába?

Figyelt kérdés
Abban a városban dolgozik ahova iskolába járok, így reggelente ő visz iskolába, hazafelé meg vonattal jövök, vagy ha pont ő is végez akkor vele. Ha reggel vonattal mennék akkor 5:30-kor kellene felkelnem, és már 7 óra pár percre beérnék a városba, így meg ráérek 6:20-kor felkelni és 7-kor indulunk, 35-40 felé vagyunk az iskola előtt. Folyton megállítanak az utcán hazafelé, hogy engem miért úgy visznek iskolába. Mondom erre, hogy ne kelljen 5:30-kor felkelni, mert így ráérek 6:20-kor kelni erre meg azt mondják, hogy jajj most az a pár perc...

2015. máj. 27. 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Engem is apám hordott be.

Mondd esetleg azt, hogy így kevesebb pénzbe kerül az utazás, akkor talán nem lesznek olyan irigyek.

2015. máj. 28. 19:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem kerül olcsóbba, mert bérletem van és hazafelé vonattal jövök.
2015. máj. 28. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Gondolom azért,mert a kérdezők nem szoktak hozzá,hogy csupán a kényelem miatt,többet fizessenek a bejárásért.Ez amolyan luxus kategória.
2015. máj. 28. 21:12
 14/18 veterán vas ***** válasza:
Nyugi, előbb-utóbb megunják. Azután majd úgyis az a követező kérdés, hogy miért nem visz haza apukád? :)
2015. máj. 28. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:

#4: Én is, nyugi :'D

Szerintem mondd azt nekik, hogy "Mert úgyis itt dolgozik a környéken és akkor útközben tudok vele beszélgetni. Jobb, mint kukán heringeset játszani a vonaton."

Aztán osszák be...

2015. máj. 29. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles válaszolni, mert em tarttozol nekik magyarázattal. Semmi közük hozzá.
2015. jún. 4. 23:42
 17/18 anonim válasza:
Sokan nem tudják, hogy miért apukád visz a suliba.Azt hiszik azért, mert nem tudsz egyedül járni.Inkább tudasd velük a helyzetet... :)
2015. jún. 18. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Kivorkáltam a kálta vélteli pándékmányt. 😃
2023. dec. 9. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!