Miért zavarja az embereket, hogy engem apukám visz iskolába?
Mert az emberek nagy része ostoba.
Ne foglalkozz ostoba emberekkel.
engem is apukám visz,különben ellógnék melóból
F41
Mert hülyék az emberek, azért. Ezt az is bizonyítja, hogy az 5:30 és a 6:20 közötti idő az nekik "csak pár perc". Biztos én vagyok a hülye, de szerintem az majdnem egy óra.
Egyébként a legegyszerűbb válasz, ha kérdezik, miért ő visz suliba. "Csak." Nem kell az ilyen kérdésekre bővebb választ adni, meg magyarázkodni. Miért érdekli egyáltalán? Mi köze van hozzá? Válaszold, hogy "Csak" és sétálj tovább.
A minden második, még semmi.
Én meg komolyan mondtam, hogy az emberek nagy része ostoba.
Gondold el, hogy csak minden második kérdi ezt meg, de 10-8-ban felmerül a kérdés!
Ennyire ostobák.
És ennél még sokkal, sokkal jobban is fogod unni ezt.
Sokan még ott vannak leragadva, hogy a gyerekkel foglalkozni, adott esetben iskolába vinni/onnan hozni csak és kizárólag az anya dolga.
Anno engem is apám vitt, sőt egy évig ő volt velem otthon mert oviba nem mehettem de anyukámnak már lejárt a 3 év gyes. Mindig ez volt az első kérdés: téged mindig apád hoz? A második: És az anyukád hol van ilyenkor? A munkahelyén bmeg...ha anyám vitt volna, 6-ra már suliban lettem volna. Az oviban így is húzták a szájukat, hogy 6-kor az ajtóban várom, hogy kinyissák az óvodát de ha egyszer nem tudtak hova tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!