Megengednétek a környékbeli cigánygyerekeknek, hogy hozzátok járjanak cseresznyét szedni?
Figyelt kérdés
Csak azért emeltem ki ezt a jelzőt, mert másmilyen gyerek itt alig van. Minden évben ide akarnak jönni hozzánk, pedig nem nagy fánk van. Amikor be lettek engedve, kitaposták alatta a veteményt, letörték a virágokat, a fa alsó ágait is. Ezután nem lettek beengedve, de mindig jönnek csőstül, 4-5-en... Még alig van színe a cseresznyének, és ma már bent voltak a házban, mire észrevettük őket. Ez a másik...... Nagyszüleim elzavarták. Azt hozzátenném, hogy nem az én házam, nem az én fám, beleszólásom nincs, csak véleményem.2015. máj. 24. 17:42
21/30 anonim válasza:
"Biztosan valahogy le lehet ezt kommunikálni velük is,mert nem hülyék,csak más kultúra."
Kommunikálni? Ezek csak az erőből értenek. Élősködő kultúra.
22/30 anonim válasza:
Beszélni kell a másik három rész tulajával, hogy MINDIG ZÁRJÁK A KAPUT! Nincs olyan, hogy véletlenül nyitva marad, ugyanis ez a vége. Kérdezzétek meg tőlük, ha nyitva hagyják a kaput, akkor azt akarják, hogy esetleg hozzájuk is bemenjenek és elemeljenek pár apróságot? Ha ezt elmondjátok, biztos mindenki oda fog figyelni, hogy csukják a kaput. Szerintem. Cigánynak nem szabad semmit sem adni, ugyanis olyan fajta, hogy visszaél vele és még többet akar. Szemrebbenés nélkül. Nagymamámhoz egyszer régen bement egy cigányasszony, hogy adjon neki pár krumplit. Aztán már zsírt is kért, húst is kért, meg még ezt is és azt is. Nagyanyám kipenderítette....
23/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Következménye nem lett, elkapni még mindig nem tudtuk őket, valahogy elkerülik az utcát, illetve a rokonaik most besértődtek, és nem köszönnek. De ez nem is baj!
Azóta zárva a kapu hála Istennek!
2015. jún. 2. 19:29
24/30 anonim válasza:
én megengedném h jöjjenek de rakétavetővel várnám őket a bokor mögött ;)
26/30 anonim válasza:
Ne legyetek mar ostobak, ajto bezar, purde kint maras. A danon joghurtba tobb a kultura mint ezekben.
27/30 anonim válasza:
Én a helyetekben szereznek egy nagytestű kutyát az udvarba. Ugyis felnek tőlük.
28/30 anonim válasza:
Jaja, csak ne harci kutya legyen, mert azt első éjjel ellopják! :D
29/30 anonim válasza:
Hát nekem közepes testű keverekem van. Képzett terápiás kutya, szoval kb a tej megalszik a szájában :D és felnek tőle :D
30/30 anonim válasza:
Eleve be se kellett volna oket engedni sosem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!