Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megengednétek a környékbeli...

Megengednétek a környékbeli cigánygyerekeknek, hogy hozzátok járjanak cseresznyét szedni?

Figyelt kérdés
Csak azért emeltem ki ezt a jelzőt, mert másmilyen gyerek itt alig van. Minden évben ide akarnak jönni hozzánk, pedig nem nagy fánk van. Amikor be lettek engedve, kitaposták alatta a veteményt, letörték a virágokat, a fa alsó ágait is. Ezután nem lettek beengedve, de mindig jönnek csőstül, 4-5-en... Még alig van színe a cseresznyének, és ma már bent voltak a házban, mire észrevettük őket. Ez a másik...... Nagyszüleim elzavarták. Azt hozzátenném, hogy nem az én házam, nem az én fám, beleszólásom nincs, csak véleményem.

2015. máj. 24. 17:42
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem engedtük be, bejöttek! Négyen lakunk, néha nyitva marad az ajtó. Ez nem a mi hibánk.
2015. máj. 24. 20:40
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Jogod van a portádon hanyagságból vagy lustaságból szétszórva felejteni pár régi medvecsapdát szerintem.
2015. máj. 24. 21:33
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Főleg a cseresznyefa alatt van jogod felejteni. Ráadásul felhúzva. Egy-kettőnek amputálja a lábát, többi elgondolkodik érdemes-e bemenni.
2015. máj. 25. 09:59
 14/30 anonim ***** válasza:
38%
Én nem engedném be őket, hozzáteszem hogy nálam a cigány kifejezés nem azonos a roma származásúval, nekem cigány az aki úgy viselkedik, még ha fehér is. (Sajnos elég cigány nép a magyar)
2015. máj. 25. 11:02
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert én is imádom a cseresznyét. De ha nem szeretném se engedném be őket.
2015. máj. 25. 14:18
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Be kell zárni a kaput. Olyan nincs, hogy véletlenül nyitva marad. Ők hamarabb észreveszik, ha bemehetnek.

Ma cseresznye, holnap a tehén, aztán a kés.

Az ujjad nyújtod, a karod kell. Nekik csak jogaik vannak,kötelességük az nincs

Ültessenek ők is fát, és nem kell a szomszédba menni.

Ne legyetek már ilyen naivak, mert ez már a hülyeség határát súrolja.

2015. máj. 25. 20:04
 17/30 A kérdező kommentje:
Hát ha rajtam múlna, Senki sem jöhetne be az udvarba sem, az biztos.
2015. máj. 25. 20:19
 18/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ezt mar elrontottatok, mostmar soha az eletben nem fogjatok levakarni oket, valoszinu, hogy hamarosan rablasra, gyilkossagra is sor kerul... nem olvasol hireket??? adjatok el a hazat, es menekuljetek, amig meg eletben vagytok...
2015. máj. 25. 22:16
 19/30 anonim ***** válasza:
89%

Egy centire se szabad beengedni őket mert odaszoknak. Ezek olyanok mint az élősködők, először csak a cseresznye kell nekik, aztán a vashulladék, aztán meg mindent visznek. És éjszaka is be fognak mászkálni mert már ismerni fogják a terepet.

Ültessenek cseresznyefát a saját putrijuk elé ha annyira kell cseresznye, de ezek még arra is képtelenek.

Szerezzetek be valami házörző kutyát (valami fegyelmezettebb vagy öntörvényű, nagyobb fajtát), és ügyeljetek arra nehogy alkalmuk legyen összehaverkodni vele.

2015. máj. 27. 01:56
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Kerten belülre soha,mert zöld jelzésnek tekintik.Meg sajna rászoknak és zaklatni kezdenek.Így járt a bátyám,körtét adott,aztán már a kaput verték,amikor már nem adott.Vagy a szüleim,akik adtak,mert volt felesleges zöldség,de utána olyan lettünk,mint a sarki bolt,küldték a gyereket minden nap.Biztosan valahogy le lehet ezt kommunikálni velük is,mert nem hülyék,csak más kultúra.
2015. máj. 27. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!