Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kőbánya tényleg rosszabb mint...

Kőbánya tényleg rosszabb mint a nyolcadik kerület?

Figyelt kérdés

Ugye a nyolcadik kerület az ami hirhedt, de olyat is hallottam, hogy kőbánya jóval lepipálja. Meg ugye méretben is különböznek.

Meg nem mindig az a legrosszabb vagy legjobb ami hirhedt vagy híres.

Vélemények?

2015. máj. 7. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Én a 8. kerületben lakom albérletben. Hát ne költözzetek ide..:D
2015. máj. 8. 16:25
 12/16 anonim válasza:
100%

Mindkettő kerületben hosszasan laktam és járok mostanában is, igen sokfele.

A X. kerületben szerintem nemigen van "veszélyes" környék. A VIII. kerületben sok helyen, de azért nagy része élhető.

2015. jún. 24. 22:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokáig éltem Kőbányán. Szerintem nem olyan veszélyes, mint a 8. Kerület. Nyilván a Hős utca nem egy leányálom, de vannak még jó részek is. 16év alatt egyszer "kötöttek" belém, de az sem volt vészes, és egyszer szólt be egy kis 14 éves, aki menőzni akart a haverjai előtt.(ez is inkább az az "ismerkedő" szöveg volt)

8 . kerületben is sokat járok, és elég sok említésre méltó dolog történt már velem...

ennek ellenére szerintem mindkét kerületben vannak jó és rossz részek(úgy ahogy mindenhol máshol)

2015. jún. 25. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia hát kőbánya alapból -majd mindenhol- sokkal jobb szerintem.Több park,zöldövezet is van sokkal
2021. márc. 10. 09:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb Kőbánya. Lehet, hogy a híre még rossz, de a régi hírhedt környékek (Hős utca, Pongrác út stb) már kitisztultak. Sok a park, zöld, kertvárosi részek. Itt nem látni olyan cigány felvonulásokat, mint a 8kerben sokszor. Itt is vannak prolik, cigók, csövesek, de bőven nem olyan mennyiségben, mint az Orczy téren, Népszínházban vagy a Baross utcában...
2021. dec. 16. 23:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek vannak jobb és rosszabb részei. Én inkább a 10-ben érzem magam biztonságban, de azért vannak helyek, amit kerülök.
2021. dec. 17. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!