Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért ilyen botrányos az...

Miért ilyen botrányos az egészségügy?

Figyelt kérdés
Szóval a körzetemben olyan doki van kiredelve aki hol van hol nincs, millió helyen rendel de itt bezzeg sosincs és a szegény titkárnője írja a recepteket meg az igazolásokat. A másik hogy kb. 5-8éve egyre több cigány származású ember tartozik hozzá mert gondolom több lóvé stb. és ezek az állatok a hófehér székeket teljesen lestrapálták sárgák, mocskosak össze vannak firkálva és a szagúktól bűzlik, most is itt dekólok...

2015. ápr. 14. 13:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Ki sült itt be? Aranyapám, itt egyedül te sültél be, aki még azt sem tudja mi az a Kánaán, vagy hol van. Itt nem menekül senki, csak szimplán egy olyan ostoba, és műveletlen ember szintjére, mint te nem alacsonyodunk le. Tudod, hülyékkel nem vitázunk, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal hülyeségben. :-D
2015. ápr. 14. 17:48
 22/38 A kérdező kommentje:
Azért hülye valaki mert nincs diplomája? ehhez érdemes volt egyetemet végzni... ezzel is csak azt bizonyítod a többiek szemében mekkora arogáns személyiség vagy az életben.
2015. ápr. 14. 18:49
 23/38 anonim ***** válasza:
Ez troll :D De annak zseniális, az elején én is bedőltem. Ez jó volt kérdező, tényleg jó.
2015. ápr. 14. 19:33
 24/38 A kérdező kommentje:
Én kobold vagyok! Amúgy ettől a vitától sajnos ez nem fog változni :(
2015. ápr. 15. 17:12
 25/38 anonim ***** válasza:

"A magadfajta prolik gondolod adóznak annyit, hogy akár ezt is fenntartsák?"

Azért ilyet erős kérdezni úgy, hogy nem tudod ki ül a másik oldalon. Lehet annyit járulékot fizet érte a fizetése alapján havonta, amennyit te összesen keresel. Itt nem tudod ki kicsoda, a helyesírása alapján sem mondhatod meg, sose lehet tudni. Ahogy azt se lehet tudni, biztos proli, mert odamegy. Apám pl. a nettó hétszáz ezer forintos fizetésével is beül a lestrapált háziorvosi rendelőbe pusztán azért, mert nem fog két-két órát autókázni Pestre egy magán háziorvosi rendelés miatt, a mi városunkban meg ilyen nincs, csak magán belgyógyászati rendelést tart egy háziorvos, hetente egyszer két órát és folyton tele van, így a gazdag se tud választani, ha véletlen megbetegszik. Én ugyan nem annyit keresek, mint apám, de azért én is szoktam úgy ülni a széken, hogy Istenem kellett nekem a TB-s rendelésre jönnöm, és azért a pénzért, amit beteszek, mert nem keveset ezt kapom... amelett, hogy szerencsétlen háziorvosom egy áldott jó ember, de a körülményekkel, meg a rendelő közönségével nem tud mit tenni. Legutoljára még mosdóba is elkellett mennem, a retkek ellopták a a CSAPOT és a wc ülőkét is!

Ráadásul a múltkor kértem le az ügyfélkapun, az elmúlt tíz évben 50 ezer forintot költött rám az OEP. Gondolhatod, hogy nem annyit kellett betennem a kasszába.

2015. ápr. 17. 01:34
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

"de amíg annak a nyavalyásnak nem lesz valami gyógyíthatatlan baja, addig csak a stadionok épülnek.."

Az a baj ezzel, hogy ha lesz is neki baja, nem oda fog menni, ahova te vagy én. Ha mégis, akkor nem úgy fognak vele bánni. Ezek az emberek már rég elveszítették a kapcsolatukat a valósággal és ezért is lehet egyszerre sírni és nevetni azon, amit művelnek. Az ő valóságukban minden rendben. Az én valóságomban meg... hát na..

2015. ápr. 17. 01:37
 27/38 A kérdező kommentje:
A stadion uniós pénzből épül és épp azért hogy a fiatalokal megszeresse a sportot, mondjuk az más tészta hogy sok pénz folyik oda de inkább épüljön stadion abból a pénzből mint zsebre vágja Gyurcsány Ferenc...
2015. ápr. 17. 19:28
 28/38 A kérdező kommentje:

2-es nek üzenném hogy verjen meg az isten! a Józsefvárosi diplomádal együtt!

a "proli"

szocializmusban a proletárok a munkások

voltak, a NÉP.

mostanra lenéző jelző, az ostoba, tanulatlan,

(esetleg hitvak) emberekre mondják.

2015. ápr. 17. 19:33
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

A 25-ösnél van a lényeg.

"...amelett, hogy szerencsétlen háziorvosom egy áldott jó ember, de a körülményekkel, meg a rendelő közönségével nem tud mit tenni. Legutoljára még mosdóba is elkellett mennem, a retkek ellopták a a CSAPOT és a wc ülőkét is!"

Nem az orvosokkal van a gond, hanem a körülményekkel, ami között dolgozni kénytelenek (ebbe aztán simán bele is fásulhatnak). Nekem van egy nővér barátnőm, és ő szégyelli magát, amikor neki kell a hozzátartozókat megkérnie, hogy vigyenek be popsitörlőt meg pelenkát a hozzátartozójuknak (nem szülészet, hanem "elfekvő"). Ahol édesanyám feküdt, nekünk kellett lázmérőt bevinnünk, mert egyetlen egy darab volt az osztályon, és azt is ellopták.

Ez nem az orvosok, és nem a nővérek hibája, hanem a rendszeré.

2015. ápr. 17. 21:06
 30/38 A kérdező kommentje:
Úrbán takarodj lesz a vége gyerekek, miért nem létezik egy ember ebben a qrva országban aki figyelne minden rétegre
2015. ápr. 17. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!