Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért ilyen botrányos az...

Miért ilyen botrányos az egészségügy?

Figyelt kérdés
Szóval a körzetemben olyan doki van kiredelve aki hol van hol nincs, millió helyen rendel de itt bezzeg sosincs és a szegény titkárnője írja a recepteket meg az igazolásokat. A másik hogy kb. 5-8éve egyre több cigány származású ember tartozik hozzá mert gondolom több lóvé stb. és ezek az állatok a hófehér székeket teljesen lestrapálták sárgák, mocskosak össze vannak firkálva és a szagúktól bűzlik, most is itt dekólok...

2015. ápr. 14. 13:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Kevés a jó szakember, ez a baj. Igen, az orvosok között is. Hát szét kellene rúgni a miniszterelnök seggét, hogy ne ilyen keveset szánjon az egészségügyre, akkor rögtön rend lenne a rendelőkben és a kórházakban, de amíg annak a nyavalyásnak nem lesz valami gyógyíthatatlan baja, addig csak a stadionok épülnek..
2015. ápr. 14. 13:54
 12/38 anonim ***** válasza:
92%

"miért lenne reális? szerintem gépészkaron sokév után mi is szoptunk annyit, a mi munkánk is ér annyit, mi is csak 200 nettót kapunk, és mi a piacra termelünk"

Nem érdekel, hogy hova termelsz meg hova nem. A 200 nettó még mindig jobb, mint a 130. Továbbá nekünk kicsit több felelősségünk van, mint nektek, hiszen mi akut döntéseket hozunk, és nem az íróasztal mellett dolgozunk. Mindazonáltal nem nézem le a mérnököket, sőt, ti is bőven alul vagytok fizetve de a két szakma nem összehasonlítható.

2015. ápr. 14. 14:02
 13/38 anonim ***** válasza:

Rohadtul nincs nagyobb felelősségetek... Olyan embereknek adunk ki munkát, akik azt sem tudják, hogy forró alumíniumot ha kifröccsent nem öntünk rá vizet, mert felrobban. És akkor egy egész csarnoknyi ember hal meg. Egy rossz napodon te hány embert tudsz megölni véletlenül?

Ennyit a felelősségről.

2015. ápr. 14. 14:07
 14/38 anonim ***** válasza:
92%

"Olyan embereknek adunk ki munkát, akik azt sem tudják, hogy forró alumíniumot ha kifröccsent nem öntünk rá vizet, mert felrobban."

Ez közvetett felelősség. Ráadásul az, hogy ti idiótákat alkalmaztok, az szimplán hülyeség, nem felelősség. A mi felelősségünk közvetlen.

2015. ápr. 14. 14:17
 15/38 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs kedvem most egy mérnök-orvos vitához. Titeket arányaiban még mindig sokkal jobban megbecsülnek. Az más kérdés, hogy a bunkó politikusokat leszámítva minden diplomás alul van fizetve.
2015. ápr. 14. 14:25
 16/38 anonim ***** válasza:

"Ha nem lenne a sok senkiházi aki magyarország akkor nem ennyi lenne a fizu hanem 200-300k is"

Életem! Még egyetlen hozzászólásodat sem tudtad értelmesen és helyesen megfogalmazni. Te akkor sem keresnél 200-300k-t, ha Kánaánban élnénk.

Na, és most viccet félretéve, te havonta mennyi TB járulékot fizetsz be és mióta?

2015. ápr. 14. 15:53
 17/38 A kérdező kommentje:

Vov megy itt keményen a szájkarate a mérnökök és dilidokik között (taps)

A kérdésre visszatérve tehát sokak szerint a nincs pénz okozza a rendelők bűdősségét és "szeretlek vera" és társai felíratokat(taps doki) látszik álom világban élsz valamelyik nagyvárosban, ahol ilyen nincs....

mennyit fizetem a TB-t? pont annyit mint te vagy bárki más, segélyből élek? nem képzeld tanuló vagyok és mellette dolgozok.

" Életem! Még egyetlen hozzászólásodat sem

tudtad értelmesen és helyesen

megfogalmazni. Te akkor sem keresnél

200-300k-t, ha Kánaánban élnénk."

Kanadára gondolsz? az kérlek szépen egy gyűjtőhely pont olyanok számára mint te vagy, úgyhogy ott majd találkozhatsz Arabokkal, Nigerekkel, kínaiakkal szóval sok sikert, csak vigyázz meg ne rontsanak a rendelődben.

2015. ápr. 14. 16:12
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező vagy egy troll, vagy iszonyatosan műveletlen és ostoba...
2015. ápr. 14. 16:17
 19/38 anonim ***** válasza:
Nem, nem Kanadára gondoltam... de ezek után nincs további hozzáfűzni valóm.
2015. ápr. 14. 16:26
 20/38 A kérdező kommentje:

Besültél a többiek előtt és most menekülsz a problémák elől... a

munkádba is így fogod? férre diagnósztikálsz egy beteget és az másnap meghal...

2015. ápr. 14. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!