Ha az utcabol egy fiunak nem koszontem 8 even at (o sem) akkor en koszonjek elobb neki vagy varjam meg h o koszonjon? 16/L
Figyelt kérdés
Egy gimibe jarunk es ket haznyira lakik tolem es tesiorank is szokott egyutt lenni. Neha egymas mogott jovunk haza es bunkonak erzem magam h nem koszonok neki, o fiu, varjam meg h o koszonjon elobb ??2015. ápr. 10. 22:46
1/8 anonim válasza:
Ahogy érzed...
De mivel nem beszéltetek még soha, tehát jóformán nem is ismeritek egymást, így nem bunkóság egyikőtök részéről sem.
2/8 anonim válasza:
Ha 8 éven át úgy éltetek egymástól két háznyira, hogy nem is köszöntetek, akkor már úgy is dögletek meg. Egyáltalán nem bunkóság nem köszönni
3/8 anonim válasza:
Mindig a fiú/férfi köszön először, így illik. Ha ő nem érez erre késztetést, neked se kell, ne érezd magad bunkónak.
Lehet, hogy ő viszont zavarában nem mer már köszönni, elég fura helyzet ez.
4/8 anonim válasza:
Mindig a fiú köszön előbb... mi??
5/8 anonim válasza:
És erre 8 év után jöttök rá, hogy köszönni is illene, főleg, hogy majdnem szomszédok vagytok? Mondhatni szép!
6/8 anonim válasza:
szomszédok vagytok, van közös órád is? tényleg furcsa, nem mondom hogy beszélő viszonyba kéne lenni, mert lehet nincs bennetek semmi közös ezeken kívül. de akkor is fura. szerintem köszönhetsz neki
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül megy mögötted a fiú:D
8/8 anonim válasza:
szólítsd meg! bátran lehet ő az igazi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!