Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egy állat, vagy egy fogyatékos...

Egy állat, vagy egy fogyatékos van a szomszédban?

Figyelt kérdés
1 hete költöztünk ide, ez egy régi ház, több lépcsőházból áll. A hálóban a falszomszédom másik lépcsőházban van, tehát én nem látom őket, viszont a fal túloldaláról kiborító hang jön naponta többször, perceken át. A beszédhangerőnél kissé hangosabb mormolásféle, mintha valaki folyamatosan ezt mondogatná különböző hangsúllyal: "MMMMMMMmmmmmmmmMMMMMMMMmmmmm" Elég ijesztő egy idő után, jó lenne legalább azt tudni, hogy mi a szar lehet ez. Hallottatok már ilyet? Este még hallom, aztán éjszaka kussban van, de ha nálunk nagyobb lárma van, mondjuk becsapja a huzat az ajtót, akkor azonnal rázendít. Vérfagyasztó, de komolyan.
2015. ápr. 8. 14:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Vsz. valakinek a tv-jét hallod. Én most is hallok valahonnan hasonló hangot, de már rájöttem, hogy tv. Biztosan a végtelen szappanoperákat nézi valaki, mert állandóan monoton hangok jönnek.
2015. ápr. 8. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A hang egyforma? Mindig ugyanonnan jön? Mert akkor szerintem is tv vagy valami gépezet. Anyámnak mondjuk ilyen masszázs ülőkéje van ami fura hangokat ad ki néha.

Egy állathang vagy ember az változó kell legyen, mert nem egy helyen van, nem egyfelé fordulva áll mindig.

2015. ápr. 9. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Biztos ők is macskát fürdetnek:D

https://www.youtube.com/watch?v=PM5BCjNswd0

2015. ápr. 9. 13:34
 14/15 anonim válasza:
37%

Az van kérlek, hogy a szomszédod sátánista. A régi házban a mi szomszédunk is az volt, ugyan ezt csinálta. A Házában ilyen 5 ágú csillagok, fejjel lefele keresztek, meg minden.

Jó okom van feltételezni, hogy a te szonszédod iy valami ilyesmi, és épp imádkozik.

2015. ápr. 20. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
vagy bemész az említett házba és outlast...
2015. ápr. 30. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!