Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egy állat, vagy egy fogyatékos...

Egy állat, vagy egy fogyatékos van a szomszédban?

Figyelt kérdés
1 hete költöztünk ide, ez egy régi ház, több lépcsőházból áll. A hálóban a falszomszédom másik lépcsőházban van, tehát én nem látom őket, viszont a fal túloldaláról kiborító hang jön naponta többször, perceken át. A beszédhangerőnél kissé hangosabb mormolásféle, mintha valaki folyamatosan ezt mondogatná különböző hangsúllyal: "MMMMMMMmmmmmmmmMMMMMMMMmmmmm" Elég ijesztő egy idő után, jó lenne legalább azt tudni, hogy mi a szar lehet ez. Hallottatok már ilyet? Este még hallom, aztán éjszaka kussban van, de ha nálunk nagyobb lárma van, mondjuk becsapja a huzat az ajtót, akkor azonnal rázendít. Vérfagyasztó, de komolyan.
2015. ápr. 8. 14:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Hülye :D

Ne már, komolyan. Mi a szar ez? Mosómedve, vagy görény, vagy valami ilyen "egzotikusabb" állat csinálhatja ezt, vagy valami szerencsétlen autista kölyök?

2015. ápr. 8. 14:09
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

mmmmmmmmm

MMMMMMMMMMMMMMMMMMM

MMMM

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

MMMMMMMMMMMMMM

2015. ápr. 8. 14:12
 3/15 A kérdező kommentje:

Á értem kedves második, tehát egy fogyatékos...

Valaki normális választ..?

2015. ápr. 8. 14:16
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
hNincs még egy szomszéd aki szomszédos lehet a fura lakóval? Tőlük megkérdezhetnéd, vagy valami régi lakótól. Mondanám, hogy közvetlenül tőlük kérdezd meg, de én nem merném ha tényleg ilyen hangok jönnek át.
2015. ápr. 8. 14:23
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Valószínűleg valami vallási szekta lakik a szomszédodban és ezekkel a hangokkal próbálják megidézni a

a

a...

nem merem kimondani se, hogy mit...

2015. ápr. 8. 14:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Sajnos csak úgy tudnám megkérdezni, ha átmegyek a másik lépcsőházba és az ő másik falszomszédját interjúvolom meg, de azért ilyen tolakodó sem szeretnék lenni. Nem félek igazából, tehát nem ítélem veszélyesnek a helyzetet, csak az zavar, hogy nem tudom "belőni" mi ez, mert soha életemben nem hallottam hasonlót. Nekem ennyi tippem van, hogy valami fura állat, vagy egy zavart elméjű ember. Csak reméltem, hogy jön valaki és nagy röhögve közli, hogy hát ő tudja mi ez, mert van neki otthon egy.... mit tudom én, egy mongúza, és az ad ki ilyen hangot, és akkor megnyugszom, hogy jól van, tehát ez az. Valahogy így :)
2015. ápr. 8. 14:41
 7/15 anonim válasza:
76%
A muszlim mormoló moly szokott ilyen hangokat kiadni, esetelg nézz szét a ruhásszekrényben, hogy nem-e ők zajonganak.
2015. ápr. 8. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Akkor kérdezd meg azt, akitől a lakást vetted. :) Így olvasva tényleg elég vicces, mondjuk elhiszem, hogy idegesítő lehet. Miért zárod ki, hogy valami háztartási eszköz hangja? Amikor én beköltöztem a szomszédból állandóan olyan hangot hallottam, mint amikor a mosógép centrifugáz, később jöttem rá, hogy szagelszívó lehet a wc-ben és annak van ez a hangja. De egy ismerősömnél meg állandóan horkoló hangot lehet hallani a felső lakótól, de ott is kiderült, hogy valami háztartási dolognak van olyan hangja.
2015. ápr. 8. 14:50
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

Akkor várj :) Majd ha jobban össze ismerkedsz a szomszédokkal talán te is bátrabban fogsz kerdezoskodni, meg lehet valaki tényleg benyőgi, hogy mi van.

Amúgy ilyen nekem is volt, pont egy tűzfallal voltam szomszédos, és éjszakánként ilyen nyííííí nyííf szerű hangok jöttek ki a falból. Évek múlva, mikor javítani kellett a házon, és megbontottuk a tűzfalat, ott volt egy csomó állat csontváz.

Aztán kiderült, hogy a két ház között nem is igazi tűzfal vagy mi van, hanem ilyen üreges hely, s egy nyest család lakott ott, akik lopkodták a szomszéd nyulait, s amikor ölték a nyuszikat, azok nyiffogtak.

2015. ápr. 8. 14:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem érdekes, úgy értem nem idegtépő, nem akarok utánajárni és veszekedni, hogy szüntessék meg, egyszerűen csak jó lenne tudni, hogy mi ez. Esetleg lehet, hogy tényleg valami gép hangja, de akkor jól eltorzítva jön. Ajh, sosem fog kiderülni, engem pedig meg fog enni a kíváncsiság. Na jól van, akkor belenyugszom, hogy ez vagy valami, vagy valaki, vagy megy valahová :))
2015. ápr. 8. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!