Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Veszélyes utcák a környékeden!...

Veszélyes utcák a környékeden! Van "listád"?

Figyelt kérdés

Szociológiai érdeklődéstől hajtva szeretnék minél többet megtudni a "veszélyesnek" számító környékekről.

Van ilyen a lakóhelyed/iskolád/munkahelyed környékén?

Miért tartod annak?

Személy szerint ért-e már inzultus ott?

Persze nem kell mindenre válaszolni, csak szeretnék egyfajta felmérést készíteni.

2015. márc. 27. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen, inzultus már ért. Azt hiszem fogalmazhatunk így, de mint kiderült veszélynek nyoma sem volt és gond nélkül elkentem a szájukat...:)
2015. márc. 27. 00:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Konkrét helyeket kérnék (pl. Virág utca Biharmarhanagybajomban), mert így áll össze a lista.
2015. márc. 27. 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egész város veszélyes (Tatabánya). Mi nem is járunk ki, csak taxival.

Sok az alkoholista és/vagy..de általában és az agresszív, buta ember. Komolyan.. Képesek ezen a helyen a részeg tizenévesek (a felnőttek között is pont ugyanannyi van) belekötni még a nyugodtan üldögélő öregekbe is, de a 6 éves gyerekbe is. A felnőttek is annyira buták, hogy képesek egymást verni (fényes nappal is) az utcán ilyen "besszóttá?!" meg "mitnézzee?!" indokokkal.

Ért sok minket is régen, mikor még kimentünk az utcára, még szerencse, hogy mi nem azok vagyunk, akik ne tudnák magukat megvédeni.

2015. márc. 28. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes, szintén tatabányai vagyok, a nap bármely szakában végig merek menni a város bármely utcáján, pedig nem vagyok egy izompacsirta. A hely legendája sokkal durvább képet mutat, mint ami a valóság.
2015. márc. 28. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor szerencsésebb vagy, mint mi:D Vagy éppen a cigányok találnak fel, vagy az alkeszek:D
2015. márc. 28. 21:03
 6/7 anonim válasza:
84%
Tatabánya nem olyan rossz környék, ha a város két végét nem vesszük figyelembe :). Oroszlány szerintem sötétebb hely. Ott előbb érhet egészségügyi, anyagi kár. De az igaz, hogy megszaporodtak a kötekedő, lejmoló suhancok itt is. Este azért nem lennék egy nő helyébe egyedül.
2015. márc. 31. 02:48
 7/7 anonim válasza:
100%
De, hogy konkrét legyek; Tatabányán a Mandinka meg a Mésztelep nem apáca zárda.
2015. márc. 31. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!