Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van így eséy gazdag lányt...

Van így eséy gazdag lányt találni?

Figyelt kérdés
Ha lakást bérek a rózsadomb villaparkban. Eegem van már a sima, hetköznapi semmijen életből. Milyen lenne az élet ott?
2015. márc. 22. 14:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Összességében normál,jó körülmények között élek. 3 kocsi egy 200m2-es ház,aminek örülök,de amikor a 200 000+ Ft-os kanapét meg 300+ -os tvt akarom megvenni ne kelljen már fél évet várnom ( annak könnyű aki a 25 év munka ideje alatt össze spórolta a lóvéját és van x millió tartaléka..) de nem 40 évesen akarok elkezdeni élni,hanem már most a 20+os éveimben is..

Lehet,hogy pillanatnyilag megelégdnék az 5 ös bmw-vel aztán lehet,hogy az után lehetne 7 esnél is jobb..bár a Magyar gazdagok között csak az idősebbeknek vagy középkorüaknak van 20 millió ft körüli árkategóriájú autójuk. Legalább az úgymond "olcsobb" 100 000+ dolgokat tudnám azonnal megvenni és nem 2-3 hónap után. Legalább ebből az átlagból lenne jó kilépni és az ilyen apróságokat azonnal megvenni,nem szenvedni értük. Az idő az,ami itt sok..mos ha meg is kapom vagy én veszem meg kb ugyan olyan tekintettel vagyok arra a dologra legyen akár egy iphone vagy bármi.

Jó lenne egy olyasmi élet,mint a gazdag 20 -on év körülieknek,egyetem,buli esetlegegynem mindennapi állás,ami nem gyári munkás vagy hasonló.

2015. márc. 22. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyesírással kezdeném, utána jöhet a nem mindennapi állás meg az 5-ös BMW.
2015. márc. 22. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
faguriga legyek, ha értem, mit akarsz mondani
2015. márc. 22. 21:05
 14/19 A kérdező kommentje:

Én meg azzalkezedenémhogyjólmegadóztatnálak!

Utolsó válaszoló,magyarul arról van szó,hogy jó lenne ott élni és jó lenne ha lenne mindig egy kis apró költőpénz 2-300 000Ft és jó lenne nem kéne az apró dolgokra spórolgatni,mint pl egy 150000ft os telefonra,hanem azonnal megvenni. És a különleges munkából hazafelé elütni a nyomikat az 5-ös bNv-vel!

2015. márc. 22. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:

"különleges munkából hazafelé elütni a nyomikat az 5-ös bNv-vel!"

De hát akkor tömlöcbe vetnek! Mehetsz követ törni.

Az más lenne, változás lenne, mert hát úgyis azt mondod: "Eegem van már a sima, hetköznapi semmijen életből"

2015. márc. 22. 22:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Jelenkezz valamelyik való izébe.
2015. márc. 31. 14:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, sok devizahiteles szopott amiatt, mert korábban akarta megvenni, mint ahogy kigyűlt volna az ára...

Most rögtön kellene minden, igaz?

Dolgozni meg ért

2015. ápr. 7. 15:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Még jó,hogy nincs semmilyen hitelem,te fogyatékos ge.i : D
2015. ápr. 7. 22:25
 19/19 anonim válasza:
Hat nem tudom korosztalyban mi erdekel de ha erdekel az idosebb is, szedj fel egy mamit a gerbaudban
2018. jún. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!