Van itt Kárpátaljai magyar a gyakori kérdések.hun? Szeretnék tőle pár dolgot kérdezni.
Kérdező!
Mond, te magad teljesértékű normalis embernek érzed???
Kárpátaljai vagyok.
Mar majdnem irtam volna, hogy kérdezz bátran. De meggondoltam magam.
Pszichés problémáid vannak, ha a saját NEPED egy részére azt mondod, megérdemel bármi szörnyűséget az élettől, csakmert őfelsége kérdésére nem merészelt válaszolni azonnal es tustent.
Ez nem Fb, hogy mindig itt lóg mindenki. A karpataljaiak is van élete. De te azt biztos nem ismered.
Idióta.
Tisztelt barom, a kérdés 2015-03-02 dátumon került kiírásra, kicsit elkéstél a válasszal. Ha tudnád, hogy mit akartam kérdezni, nem sértegetnél, te birka lelkű ukrán. „A magyarnak mindenkor is most is legnagyobb ellensége, - a magyar.” (Gróf Széchenyi István).
S Köszi, hogy igazat adtál eme kijelentésemnek:"Most pedig tuti fogtok írni, hogy merészelek ilyet ìrni! Most pedig tuti fogtok írni, hogy merészelek ilyet ìrni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!