Az érdekelne, hogy vannak-e itt, a Tisza-tónál élő emberek?
Figyelt kérdés
Csak mert keresek valakit.2015. febr. 14. 18:56
2/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a Tisza-tó környékén rengeteg ember él?
Poroszló: 2945 fő, Tiszavalk 310 fő, Tiszafüred+Tiszaörvény 11455 fő, Sarud 1202 fő, ez összesen 15912 fő. És akkor még Dinnyéshát, meg a környező tanyák lakossága nincs is beleszémolva.
Esetleg nem lehetne szűkíteni a kört? Ki az, akit keresel? Tudod, hogy hol lakik? Mit tudsz róla? Hány éves?
3/10 A kérdező kommentje:
Poroszlón láttam, de nem biztos, hogy ott is lakik, kb 18 éves lehet, de egyebet nem tudok róla, és azért keresem, mert nagyon emlékeztet valakire, és muszáj Őt megtalálnom.
2015. febr. 15. 10:50
4/10 anonim válasza:
Én Csádon lakom a tisza mellett.
6/10 A kérdező kommentje:
Miert lennék én hülye? Tán leírtam konkretan, h miért keresem? Nem.
Szal mi alapon irtad ezt nekem?
Meg, ha nem tudsz nekem notmális választ adni, akkor ne is irj inkabb semmit.
2016. jún. 1. 19:39
7/10 A kérdező kommentje:
*normális
2016. jún. 1. 19:40
8/10 A kérdező kommentje:
Akár hiszitek akár nem, idén egy suliba jártam vele😇
2017. jún. 22. 01:19
10/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tudom, egy városban lakom vele.😂 durva mi. De már pont nem érdekel ő se.
2018. ápr. 21. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!