Hangtompitás? Hogyan?
Ezt el kell fogadniuk, hisz ők is adnak ki zajt, mely az alattuk lakót szintén zavarhatja. Én is elképesztően allergiás vagyok a zajra, de vannak dolgok, melyeket el kell fogadni. Nem hallgatsz zenét, nem beszélsz hangosan, de hát most mit várnak, hogy repülj?
Nyugat-Európában szinte teljesen kifelejtették a lakásokból a hangszigetelést, így a szomszéd szobában lakó ÁTLAGOS HANGVÉTELŰ BESZÉDÉT is lehet hallani. Sőt, éltem egy ideig Dániában, és ott a SZOMSZÉD LAKÁS-ban alvó férfi horkolását hallottam, pedig nem lógtam a falon pohárral a kezemben... Szerencse, hogy csak vendég volt.. De ha nem az lett volna, akkor sem tehettem volna semmit.
Vannak spéci füldugók (nem a patikákban árultak), melyeket hallásközpontokban az ember fülének méretére készítenek. Javasold nekik ezt, ha ennyire nem bírják.
Szerintem viszont elmehetnek a fenébe...
Mond meg nekik, hogy éjszaka aludni kell, nem hallgatózni.
Na félre téve a viccet, így jártak. Nem a te hibád, hogy recseg a padló, balhézzanak a tulajnál, hogy újítsa fel.
kérdezd meg tőlük, hogy tanulj meg repülni?
Vagy szedjen altatót, és akkor fog tudni aludni éjszaka, és nem idegeskedni fog az ágyában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!