Miért nem lehet megérteni, hogy van akik két ünnep közt is dolgoznak?
6-os ego az van, látom.
A valóságban nem úgy történt, hogy a szomszéd b_szott nyakon téged és azóta van csönd?
Én panelban élek, és a közös folyosókon van a villanyóra, szóval hasonló probléma esetén én egyszerűen csak lenyomtam az illetékes villanyóráját. Az egyik szomszédunk mindig hangos tévére aludt el. Próbáltuk szóban, normális hangnemben rendezni vele, de nem sikerült, csak anyázott. Pár alkalom kellett csak, aztán megtalálta a hangerőszabályozót.
Egyébként létezik olyan, hogy csendháborítás, és tudtommal már egy ideje nincs időponthoz kötve. Persze nem biztos, hogy mész is vele valamire.
Én meg dolgozom 31-én ,szóval aludni akarok szilveszter éjjel is,mindenki maradjon kussba ne rakétázzon ,mert mindenkit jól feljelentek és megverek.
Ja hogy van füldugó is, eszembe sem jutna venni, nincs arra nekem 100 ft-om ,de majd kérek rá állami támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!