Miért nem lehet megérteni, hogy van akik két ünnep közt
is dolgoznak?
Figyelt kérdés
Az alattunk lévő szinten tegnap előszilvesztereztek, párom lement szólni nekik, hogy bocsi srácok, de van aki ilyenkor is dolgozik, erre képen röhögték és rávágták az ajtót. Rendőrségen meg azt mondták, hogy ezt a pár napot bírjuk már ki. Szép! Emberileg megalázták a párom, és a rendőrség is ezeket védi? 31.-én este van szilveszter, nem 29.-én! Ti mit tennétek?
Ha nem éjjel történt az előszilveszterezés, akkor semmi kivetnivaló nincs benne.
2014. dec. 30. 10:08
2/12 anonim válasza:
Részegek voltak már, nem kell őket komolyan venni.
2014. dec. 30. 10:09
3/12 A kérdező kommentje:
éjfél körül történt ez, 2kor kapcsolták le a zenét. A másik, meg hogy már karácsony óta megy itt a durrogtatás, nem egy petárda a ház előtt robbant.
2014. dec. 30. 10:22
4/12 anonim válasza:
Nálunk is mindig 1 hónappal előbb megy a petárda-party de a brazilok erősebbek mint a sünök:'D
2014. dec. 30. 10:51
5/12 anonim válasza:
Lehet nyugodtan lepontozni, de attól még igazam van. Év végén azt hiszem nem tiltott a szórakozás és a jókedv! Ha dolgoztok, akkor meg tegyetek fel füldugót!
2014. dec. 30. 10:54
6/12 anonim válasza:
Tavaly volt itt is utána elbeszélgettem kettesben a kefves szomszéddal.......... Idén csak annyit kérdeztem, hogy akarsz róla beszélni. Csend volt
2014. dec. 30. 14:06
7/12 anonim válasza:
6-os ego az van, látom.
A valóságban nem úgy történt, hogy a szomszéd b_szott nyakon téged és azóta van csönd?
2014. dec. 30. 14:19
8/12 anonim válasza:
Én panelban élek, és a közös folyosókon van a villanyóra, szóval hasonló probléma esetén én egyszerűen csak lenyomtam az illetékes villanyóráját. Az egyik szomszédunk mindig hangos tévére aludt el. Próbáltuk szóban, normális hangnemben rendezni vele, de nem sikerült, csak anyázott. Pár alkalom kellett csak, aztán megtalálta a hangerőszabályozót.
Egyébként létezik olyan, hogy csendháborítás, és tudtommal már egy ideje nincs időponthoz kötve. Persze nem biztos, hogy mész is vele valamire.
2014. dec. 30. 14:51
9/12 anonim válasza:
Én meg dolgozom 31-én ,szóval aludni akarok szilveszter éjjel is,mindenki maradjon kussba ne rakétázzon ,mert mindenkit jól feljelentek és megverek.
Ja hogy van füldugó is, eszembe sem jutna venni, nincs arra nekem 100 ft-om ,de majd kérek rá állami támogatást.
2014. dec. 30. 15:59
10/12 anonim válasza:
Nekem fáj a fülem a füldugótól, szóval nálam hangoskodás esetén ez nem opció. Meg kell tanulni kulturáltan egymás mellett élni. Tervezhető zaj (felújítás, buli) esetén meg illik szólni a lakóközösségnek, és legalább este 10 után csendesebbre venni a duhajt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!