Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom mindig azt...

A szomszédom mindig azt mondja nekem hogy Priti féjsz. Most akkor utál? Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Szerintem angolul van, nem tudom hogy kell írni, ezt mondja nekem. Valami rosszat jelent??

2014. dec. 29. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Meg akar dönteni az 50 feletti vén papa, ezért mondja.
2014. dec. 29. 11:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát körülbelül 2 hetenkét fordul elő, de ha nem valami rosszat jelent, akkor nem zavar. Amúgy aranyos öreg csótány, nem hinném akkor hogy úgy értette. Amúgy már 5 éve itt él, tényleg mondhatná magyarul.
2014. dec. 29. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
"rárimánkodtam" helyett a "ráripakodtam" a helyes kifejezés, csak azért, hogy legközelebb jól használd.
2014. dec. 29. 20:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Jó, rájöttem ... Csak siettem és nem godolkodtam
2014. dec. 30. 10:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ok, hogy a pasi megtanulhatott volna már valamennyire magyarul, de Kérdező ez rád is igaz. Már jó lenne valamennyire tudni angolul. Ha másért nem, hát a bocsánatkérésért.
2017. júl. 15. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!