Mi a f***** zúg éjjel egykor a XVI. kerületben?
Figyelt kérdés
Egyszer hallottam már, nem emlékszem mikor. Folyamatos, búgó, mély, gépi hang, amitől éppen nem lehet aludni. Kb. Sashalom felől hallható. SEMMILYEN, ismert hanghoz nem hasonlít, mintha fúrnának vagy földmunkát végeznének, aminek ugye nem kéne zajlania az éjszaka közepén. Ott lakók, arra járók, tudja valaki mi ez?2014. dec. 16. 01:05
21/21 anonim válasza:
Engem érdekelne hogy valaki foglalkozott már ezzel az üggyel? Konkrétan minden hétköznap este kezdődik 18 órától, tarthat 23 óráig vagy tovább is, borzasztó, nem értem lakott környezet felé hogyan engedhetnek meg ilyet zajt. Valaki fordult már hatósági szervhez, rendőrséghez vagy önkormányzathoz ez ügyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!