Mi a f***** zúg éjjel egykor a XVI. kerületben?
Figyelt kérdés
Egyszer hallottam már, nem emlékszem mikor. Folyamatos, búgó, mély, gépi hang, amitől éppen nem lehet aludni. Kb. Sashalom felől hallható. SEMMILYEN, ismert hanghoz nem hasonlít, mintha fúrnának vagy földmunkát végeznének, aminek ugye nem kéne zajlania az éjszaka közepén. Ott lakók, arra járók, tudja valaki mi ez?2014. dec. 16. 01:05
13/21 A kérdező kommentje:
Nem zúg a trafó!!! Szövegértés egyes.
2014. dec. 17. 00:07
14/21 anonim válasza:
Nem az EGIS-ből jön?
(Keresztúri út,gyógyszergyár)
15/21 A kérdező kommentje:
Lehetne, de az valószínűleg túl messze van. Nagy területet lefedő zajnak érződött.
2014. dec. 30. 19:51
16/21 anonim válasza:
Hát, már nem azért, de a rendőrök előbb foglalkoznak ilyen szarságokkal, mint a védelmünkkel, ugyanis az utóbbihoz tele van a gatyójuk. Előbb kimennek csendháborításért vagy zúgó akármiért, mint megfékezni a késelő romeót.
17/21 anonim válasza:
Megoldódott a zúgás oka? Most én is így vagyok mint te, nem lehet aludni a hangos búgástól.
18/21 anonim válasza:
Nem tudom, kinek mennyire aktuális a kérdés. Tavaly költöztem ide (Újszász út), én is hallom a zúgást, este lehet legjobban hallani, amikor egyébként csönd van, de nem minden este. Vennem kellett füldugót, igaz csak a jobb fülemmel hallom ezt a mély hangot (nem vicc). A folyamatossága miatt és most, hogy kevesebb a repülő, a repülőket kizárom.
19/21 anonim válasza:
Hogy nem lehet azonosítani ha kurvára tudod, hogy fúrásra hasonlít?
20/21 anonim válasza:
Én mostanàban hallom ezt az éjszakai búgàst, nem lehet tőle aludni... Füldugót kell hasznàlni, nagyon idegesítő. (17. ker. központ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!