Melyik várost választanád: Graz vs Bécs?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyanok válaszát várom, akik ismerik, éltek már valamelyik vagy mind2 városban. Nektek melyik tetszett jobban? Melyik városnak mik az előnyei, hátrányai? Melyikben tudnátok elképzelni hogy hosszabb távon ott maradtok? Miért? Az igaz, hogy Graz kicsit mediterrán stílusú?2014. nov. 17. 22:53
1/2 anonim válasza:
Ilyen szempontból legjobb ha mindkettőt megtapasztalod, mert ezt elmesélni nem lehet.
2/2 anonim válasza:
Nagyon régi a kérdés, de hátha valakinek ma is aktuális lehet.
Én 8 hónapja élek Grazban és összességében nagyon szeretem. Tényleg mediterrán hangulata van az építészete miatt is, de amiatt is, hogy Ausztria legnaposabb nagyvárosa. Sokkal jobb idő van itt általában, mint mondjuk Salzburgban vagy Innsbruckban.
Bécshez képest nyugisabb, nem kell a fél életedet utazással tölteni, ugyanakkor egyetemváros, úgyhogy mindig van valami program, ami érdekes lehet. Én egyedül azt nem szeretem, hogy a határ közelsége miatt baromi sok magyar él itt, illetve egy kicsit perifériának számít Ausztrián belül, úgyhogy nehézkesebb innen a közlekedés, mint mondjuk a Westbahn vonalán fekvő Linzből vagy Salzburgból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!