Szerintetek én vagyok a Bunkó?
Szitu:
Heti 1 X alszom az albérletbe. Tegnap este hulla voltam hazamásztam. Igen Aludni szerettem volna 10 órákkor mert másnap 6 kor kelni kell. Azt tudni kell 2 szoba van amibe lakok az a fő szoba galériája havi 20 ért!! Nos mondtam nekik szeretnék korán aludni. Erre ők: elkezdtek humoros videókat nézni beszélgetni majd ki a konyhába főzni és az ajtót se csukták be. Így minden behallatszód ott.Majd a mikró sípolt aztán jött a Filmnézés. Hát köszönöm jó ki aludtam magam. Ja és szerintük én vagyok Bunkó mert aludni szeretnék 10 órakor. Mivel sokat dolgozok és 7-8 ig így néha jól esne kialudnom magam.
Az ilyen kérdések minek? Nyilván tudod te is a választ. Minek megerősítés. "Jajj, igazad van, ők voltak a parasztok".
Egyébként javaslok egy másik albérletet, mert ez úgysem fog változni. Nem fog másik két ember csöndben lenni a kedvedért.
Miért heti 1x alszol ott? A többi nap hol alszol? Nem tudnál azon az egy napon is ott aludni, ahol máskor?
Ezért felesleges fizetni.
Egy szoba galériája a tiéd? Hát, figyi ott sose lesz nyugalmad. Még ha egy szolid, kis, csendes, normális egyetlen egy ember laknak alattad, akkor sem lenne nyugi. Így meg, hogy egy egész társaság van ott :S Esélytelen.
Nem vagy bunkó, csak hisztis.
Tudod, aki álmos, az alszik, nem nyavalyog. Ezek szerint nem voltál eléggé fáradt, mert akkor simán beájulsz az ágyba.
Meg hadd ne járkáljanak már lábujjhegyen, bakter. Oldd meg, létezik füldugó, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!