Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Már az utcára sem merek...

Már az utcára sem merek kilépni egy bunkó gyerek miatt mit tegyek?

Figyelt kérdés
A mi házunktól az 5. szomszédban egy bunkó és szellemileg károsodott gyerek él.Egy darabig (most 12 éves vagyok) pontosan tavalyig ügyet sem vetett rám és én se rá de az osztálytársaim lökdösték meg minden állandóan szünetben és egyszer oda mentem hogy mi történik és gondolom akkor figyelt fel rám meg ugye mindig velük voltam (igaz semmit sem csináltam ellene), és azóta állandóan beszól nekem és egyszer még meg is rugdosott.Most már a házuk előtt se merek elmenni vagy ha kint van bárhova is menni mit tegyek segítsetek kérlek.

2014. szept. 16. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ülj le vele beszélni
2014. szept. 18. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves az a szomszéd gyerek? Nem szabad hagynod, hogy rugdosson különben később messzebb merészkedik! Sose látszódjon, hogy tartasz tőle. Szüleiddel beszéltél a dologról?
2014. szept. 18. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Feltétlenűl kérj a családodtól segítséget!
2014. szept. 19. 13:56
 4/4 anonim válasza:
Egyszer kell csak lesújtanod, utána tisztelni fog, ne félj leütni ha gec*zik veled
2014. okt. 5. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!