Mit lehet tenni ilyen helyzetben, ha segíteni szeretnék?
Tegnap hazafelé tartottunk mikor az előttünk lévő autó hirtelen megállt az úttest közepén, véletlenül pont a kapunk előtt, az anyósülés felőli ajtó kinyílt, aztán a vezető felőli is, és kiszállt egy nagydarab fickó, megkerülte a kocsit és erőszakkal kiráncigált egy nőt,közben ordibált hogy menjél, menj el ha akarsz, közben a nő nagyon meg volt rémülve, remegett, és összehúzta magát, úgy mint aki várja hogy megverik, és mondta is hogy kérlek ne bánts, szeretlek, a fickó meg ordibált rá, hogy akkor fogd be a szádat, és közben ráemelte a kezét ha a nő letette a kezeit maga elől. Aztán egyszercsak visszatuszkolta a kocsiba és tovább hajtottak.
Valószínű azt a nőt bántalmazzák, ne adj isten lehet fogva tartják, felírtam a kocsi rendszámát. Amikor láttam ezt az egészet, nagyon dühös voltam és biztos voltam benne hogy jelentem a rendőrségen, régebben engem is bántalmaztak, igaz még gyerekként, de nem vagyok benne biztos hogy lehet-e ilyet jelenteni, és csinálnak-e egyáltalán bármit?
Normál párkapcsolati forma egyeseknél. A nő ezt élvezi . Ha beleszólnál ketten vernének meg, hidd el.
Biztos hogy nincs fogvatartva, mert akkor nem mondaná a faxi ,hogy menjen el ,a nő meg nem mondaná hogy szereti. Ezt szereti sok nő , ha alázzák, egy "rendes"csendes ember mellett unatkozna és 2 hónap után félremenne egy hasonló baromállathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!