Hogy lehet távol tartani azokat a csöveseket, akik a környékre vizelnek és székelnek?
02:19...azért akármennyire is rossz helyzetben él valaki, az nem jogosítja fel arra hogy összeszarja, hugyozza a tereket, járdát, utcát.
Főleg undorító mikor azt látom hogy konkrétan odaszarik valaki a villamosra, meg maga alá hugyoz az ülésen, aztán én meg állhatok havi 3500-ért. Meg mikor az aluljáróban fel se kel, csak a gatyáját tolja le és odaszarik maga mellé...még az állatok sem dolgoznak maguk alá.
én is azt írtam, hogy nem önteném le vízzel, olyan megoldás érdekel, amivel nem bántom őket, de én is elvárom, hogy ne bántsanak engem.
Egy csöves is ember, aki ha akar képes figyelni a másikra és nem oda ürít, ahol pl. sok gyerek is van, meg hasonlók, hanem pl. vödörbe is üríthetne, amit a megfelelő helyen tenne ki, csatornába pisil- már láttam ilyet. vagy legalább egy kevésbé forgalmas helyen, a földbe végezné a dolgát, amit aztán betakar.
Vagy, ha rendszeresen (legalább hetente egyszer) igénybe venné a számukra kijelölt mosási, tisztálkodási lehetőségeket, akkor bármelyik plázában tudnának vécézni.
Az első válaszoló ötlete jól hangzik.
6-os. pont amiatt írtam, hogy ők is emberek, mert tudom, hogy ha akarnak képesebb odébb menni (és pl. elásni, ha kell), és nem oda végezni a dolgukat, ahol sok embert zavarnak.
A nem emberek felé sokkal kevesebb az elvárásom, mint az emberek felé.
6-os vagyok
Most õszintén, mennyi hajléktalant láttál mostanában gyalogsági ásóval a hóna alatt? Én soha egyiknél se. De lehet hogy csak én vagyok ezzel így
olyat láttam, aki a csatornába vizelt.
Gyalogsági lapáttal nem láttam őket, de az nem jelenti azt, hogy ne lennének elásni a végterméküket, ha akarnék, ha gondolnának a többi emberre is.
Szerintem azokat a hajléktalanokat (és őket nem nevezném csöveseknek), akik odafigyelnek a másikra, sokkal hamarabb megsegítik, illetve ő maguk is sokkal hamarabb talpra tudnak állni, mondjuk ez nemcsak a hajléktalanokra igaz.
Szerintem azok, akik felmentegetik őket a tetteik alól, pont, hogy az emberi mivoltukat kérdőjelezik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!