Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy lehet távol tartani...

Hogy lehet távol tartani azokat a csöveseket, akik a környékre vizelnek és székelnek?

Figyelt kérdés
arra gondoltam, hogy esetleg leönteném egy vödör vízzel, de ilyen hidegben nem tenném. más ötlet?
2014. szept. 27. 00:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hívd a közterületeseket, majd a hajléktalan szállásra küldik őket. Ha visszajönnek, ismételd meg. Előbb utóbb megunják és elszoknak onnan. Olyan helyet keresnek, ahol nyugi van.
2014. szept. 27. 01:09
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Tudom kellemetlen es büdösėg is àrad.. ahol az utcakat illem helynek hasznaljak. Bar en nem tudnan oket bantani foleg nem leönteni.... nekik sem jo az utcan elni de egyszeruen nincs hova menniük:(en nagyon sajnalom jon a hideg tel megint sokan hàlra fagynak majd:( ne bànsd kerdezö a csöveseket bàntja oket mar az ėlet!:(
2014. szept. 27. 02:19
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Engedd be őket vécézni.
2014. szept. 27. 07:02
 4/12 anonim ***** válasza:

02:19...azért akármennyire is rossz helyzetben él valaki, az nem jogosítja fel arra hogy összeszarja, hugyozza a tereket, járdát, utcát.

Főleg undorító mikor azt látom hogy konkrétan odaszarik valaki a villamosra, meg maga alá hugyoz az ülésen, aztán én meg állhatok havi 3500-ért. Meg mikor az aluljáróban fel se kel, csak a gatyáját tolja le és odaszarik maga mellé...még az állatok sem dolgoznak maguk alá.

2014. szept. 27. 08:30
 5/12 A kérdező kommentje:

én is azt írtam, hogy nem önteném le vízzel, olyan megoldás érdekel, amivel nem bántom őket, de én is elvárom, hogy ne bántsanak engem.

Egy csöves is ember, aki ha akar képes figyelni a másikra és nem oda ürít, ahol pl. sok gyerek is van, meg hasonlók, hanem pl. vödörbe is üríthetne, amit a megfelelő helyen tenne ki, csatornába pisil- már láttam ilyet. vagy legalább egy kevésbé forgalmas helyen, a földbe végezné a dolgát, amit aztán betakar.

Vagy, ha rendszeresen (legalább hetente egyszer) igénybe venné a számukra kijelölt mosási, tisztálkodási lehetőségeket, akkor bármelyik plázában tudnának vécézni.

Az első válaszoló ötlete jól hangzik.

2014. szept. 27. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Ne haragudjatok de ha egy hajléktalan ezt megcsinálná a házam elõtt, biztos még vagy kettõt belerúgnék. Tiszta lustaságból nem megy olyan helyre ahol nem zavar senkit, csak odaszarik hugyozik mások háza tövébe, akkor nem különb mint egy kutya. Ènmiattam senki nem lett hajléktalan, nem az én hibám hogy az utcán kell élniük, sõt legtöbb esetben ez a saját hibájuk, szóval miért nekem kell elviselni, és eltakarítani a csövesek szarát? Ne jöjjön senki azzal hogy õk is csak emberek, mert akkor megadhatnák azt a tiszteletet hogy nem szarik a kapubejáróba, vagy ahol épp jólesik. És ezekkel nem is tudsz beszélni, hogy legyen szives ne itt intézze már el a kis és nagydolgát egyszerre, még neki áll feljebb, és visszaugat. Az a megoldás hogy jól megruházod és/vagy a kutyádat ráengeded, és ezt addig ismétled amig meg nem unja él elszokik onnan
2014. szept. 28. 00:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Gyermekkoromban amikor sátorozni jártunk (vadkemping) vuttük a kilapátot magunkkal. Megtanították a szülők, hogyan tartsunk rendet magunk körül.
2014. szept. 28. 17:09
 8/12 A kérdező kommentje:

6-os. pont amiatt írtam, hogy ők is emberek, mert tudom, hogy ha akarnak képesebb odébb menni (és pl. elásni, ha kell), és nem oda végezni a dolgukat, ahol sok embert zavarnak.

A nem emberek felé sokkal kevesebb az elvárásom, mint az emberek felé.

2014. szept. 28. 18:40
 9/12 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Most õszintén, mennyi hajléktalant láttál mostanában gyalogsági ásóval a hóna alatt? Én soha egyiknél se. De lehet hogy csak én vagyok ezzel így

2014. szept. 29. 08:58
 10/12 A kérdező kommentje:

olyat láttam, aki a csatornába vizelt.

Gyalogsági lapáttal nem láttam őket, de az nem jelenti azt, hogy ne lennének elásni a végterméküket, ha akarnék, ha gondolnának a többi emberre is.

Szerintem azokat a hajléktalanokat (és őket nem nevezném csöveseknek), akik odafigyelnek a másikra, sokkal hamarabb megsegítik, illetve ő maguk is sokkal hamarabb talpra tudnak állni, mondjuk ez nemcsak a hajléktalanokra igaz.

Szerintem azok, akik felmentegetik őket a tetteik alól, pont, hogy az emberi mivoltukat kérdőjelezik meg.

2014. szept. 29. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!