Milyen környék jelenleg a Népszínház utca? Friss információkra lennék kíváncsi.
Ha egy mód van rá, ne oda költözz!!!!
Rossz arcú emberek és C kategóriások is vannak, hangoskodnak, beszólnak. Telefont nem merek elővenni. Ha nincs rajtam karóra akkor így jártam...
Zenét se merek hallgatni.
Az ottani BKV-járatok is katasztrófák. Azokon se veszek elő telefont, értéket.
Hirhedten rossz környék. Bp-i ismerőseim is állítják, valamint ha rákeresek "bp-i túlélős" web oldalakra, az értelmesebbek is ezt állítják.
A feltűnő értéktárgyak mellőzése valóban jó tanács, vki említette.
Hozzáteszem: minden egyéb, ami logikus módon a rablóknak értéktárgy esélyét jelenti, mellőzd, ilyen pl a fülhallgató, mivel a rabló tudja, h legalább 50%-ban értékes műszaki cikk van a másik végén.... legfeljebb "koppan" a rabló, ha csak egy 2 ezer Ft-os butafon van a végén.... De 100-ból 50 esetben több ezer Ft-os zsákmányra lel. Tehát NE bízz abban, hogy "ó, hát olcsó mobilom / mp3-asom van", mert ettől még sajnos megtámadhatnak olyat, aki Bp-n fülhallgatóval mászkál, főleg este...
Tehát NE mászkálj Bp-en fejhallgatóval. De egy olcsó mobil mindig legyen zsebben, SIM kártya nélkül, vészhívónak. Az, h ezen felül értéket is tartasz magadnál, a te felelősséged, kockázatod. Amit féltesz (akár sim kártya, adataiddal), lehetőleg mind mellőzd, és nappal is legyél körültekintő.
A veszélyesebb helyeken különösen figyelj a fentiekre, ilyen pl a kérdésedben szereplő Népszínház utca.
Arra ügyelj, h ilyen kérdésre bűnözők is reagálhatnak, megtévesztő válasszal. Viszont egy bűnöző elég kicsi eséllyel strapálja magát egy "túlélős" weboldal elkészítésével, tehát olvasd azokat is, javaslom.
15: "Bp-i ismerőseim is állítják"
Szóval nem jársz mnden nap a Népszínház utcában, még Budapesten is csak ismerőseid vannak, akik szintén nem a Népszínház utcában járnak/laknak.
"Szeretném megtudni, hogy aki azt mondta, fél, és nem biztonságos, milyen rossz élmények érték, mik történtek vele konkrétan"
Én írtam, hogy sokszor előfordult, hogy beszólogattak, valaki épp kiszédült valamelyik kocsmából és elkezdett utánam jönni, miközben mondta a magáét... Vagy csak sétáltam hazafelé és belehajolt az arcomba egy velem szembejövő csávó és rám röfögött, beleugatott a képembe, vagy már nem tudom milyen hangot adott már. Persze semmi extra, de éppen ha 160 cm magas lány vagy és este sétálsz egyedül hazafelé ez is tud ijesztő lenni. Engem az zavart, hogy nézni kellett, hogy most melyik állat csinálhat valamit, azért ez is visszavehet az ember jó közérzetéből...
De ha engem kérdez valaki, a Nyugati aluljáró például még ennél is rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!