Közös udvar kisajátítása. Jogos, hogy idegesít?
15 lakásos társasházban lakunk. Egy egészen kicsi udvar tartozik hozzá. Itt mindenki beszélt mindenkivel, mostanáig. Az egyik itt lakó család és a szomszédjuk csináltak egy asztalt, paddal.Azóta zajlik az élet nálunk. Sokszor 15-en is összejönnek megy az eszem -iszom mulatozás. Főleg a "család" rokonai /fia, menye, unoka, Anyja, sógornő stb. Az egészben a legszebb az amilyen nagyképűen viselkednek pl. a hölgy lányai egy ideje nem köszönnek nekünk akik nem tartozunk a falkához. Eddig annyi volt, szóltunk nekik, hogy halkabban éjjel kettőkor. Ja a közös villany ki van támasztva. Igazából senki nem akar velük ujjat húzni.
Engem személy szerint az zavar, ha kilépek a lakásból /bármilyen időpontban/ mindig van vagy vannak kint./ Hajnalban ha dolgozni megyek 3-an a lépcsőn ülnek, bagóznak, de bármilyen időpontban ugyanez. Szerintetek fer ahogy ők csináltak. Máshol is van asztal, pad a közös udvaron, ami az ott élőké. Nekem olyan furi az egész. Mondom engem csak az állandó jelenlétük zavar, igazából a lakásomból nem is hallom őket. Jogos a "mérgelődésem" vagy higgadjak le?
Jogos. Abszolúte. Cigányhorda lepett el titeket?
A csendháborítás ellen este 10 után rendőrt kell hívni, és a közös udvar kisajátítása ellen először az önkormányzathoz, majd pedig ha nem rendeződik a dolgo, bírósághoz kell fordulni.
Nem kell félni. Tessék összefogni és helyretenni őket közös erővel. Vagy a többi 13 lakásban csak gyáva nyuszikák laknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!