Skizofrén szomszéddal mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tőlünk kettőre lévő szomszéd skizofrén viszonylag megszoktuk,h állandóan lek*rv*any*z mindenkit, örjöng, ordibál. De ma odajött a kerítésemhez és elkezdte ütni verni valami eszközzel, mert a 3. szomszéd füvet vágott és azt hitte én csinálom. Szomszédok azt mondják,hogy el kell fogadni így mert beteg. Én nem szívesen fogadom el azt a helyzetet. Most születik gyerekem párom ott tolja elötte el a gyereket majd mindig, állandoan kiabál örjöng egyszer attól félek bántalmazza is őket. A családja látogatja viszonylag rendszeresen, adnak neki gyógyszert olyankor, de egyébként nem szedi a gyógyszerét. Mit tudok tenni? Bármennyire is toleráns vagyok ez már nekem is sok, hogy a saját tulajdonomat rongálja. Rendőrségi feljelentéssel nem sokra mennék, beszélni se lehet vele mert ugyse fogja fel, kiabálnom is felesleges vele...nem tudom mit tegyek. ti mit tennétek, segítsetek.2014. aug. 31. 19:30
11/12 anonim válasza:
Már ha még ott lesz, mire kiérnek. De akkor is ugyanott folytatja, ahol abbahagyta.
12/12 anonim válasza:
Az ajtószomszédom szintén skizofrén volt. Kedves ember, de a gyógyszer nemszedés miatt sokat őrjöngött, olyankor féltem tőle. Volt, hogy 1 hétig üvöltött éjszaka, ráhívtam a rendőrőket, azok meg a mentőket. 6 hónapig kórházban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!