Tényleg feljelenthet a szomszédom azért, mert hangosan szexelünk?
A szomszéd néni azzal fenyeget, hogy feljelent minket, mert szerinte túl hangosan élünk nemi életet. Tény, hogy nem vagyok halk, de azért ennyire nem durva :D
Múltkor poénból mondtam neki, hogy mi nem is szexelünk, várunk az esküvőig, szóval biztos rosszul hall valamit.
Erre azt válaszolta, hogy pimasz vagyok, és akkor is feljelent.
Tényleg van ilyen? :D
22/L
Hát ennyi erővel engem meg az zavar hogy éjjel-nappal szinte max hangerőn megy a muzsika tv nála.... Mert állítása szerint nagyot hall, érdekes azt még is hallja állítólag, hogy mi mikor közösülünk. Sosem szóltam neki, inkább átléptem a témán. Múltkor is közli, hogy "tegnap megint hallottam" közben aznap nem is voltunk otthon, éjjel sem.
Nem mondom, hogy sosem hallhatta, de biztos vagyok benne, hogy direkt csinálja.
Nem tudom, sosem jelentettem fel senkit és engem sem jelentett fel senki.
Nem tudtam, hogy valós-e az, hogy bemegy a rendőrségre, és közli, hogy fel akarom jelenteni a szomszédom, mert hallom ahogy nemi életet élnek heti 1* - 2* ?
Akkor én meg bemegyek és feljelentem, mert engem rohadtul nem érdekel a Nóta tévé non-stop műsora, és akkor én is helyesen jártam el?
A 10-essel teljesen egyetértek.
Legalább szex idejére becsuknátok azt az ablakot! Annyi idő alatt csak nem fulladtok meg oxigén nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!