Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetek, ha egy hajléktala...

Cartago kérdése:

Mit tehetek, ha egy hajléktalan zaklat a villamosmegállóban? Egyszer már hívtam a rendőrséget, küldtek egy járőrt, de nem történt érdemi intézkedés, azóta jobban zaklat, hangosan bekiabál, utánam jön és provokál.

Figyelt kérdés

2014. aug. 22. 06:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Ha a hangerő nem segít, akkor üsd meg. Ha gyáva / humánus / "akármi" vagy a fizikai erőszakhoz, akkor bérelj fel valakit aki megüti helyetted. Ennyire egyszerű; a fizikai erőszakból már mindenki ért.
2014. aug. 22. 08:58
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Részeg? Vagy mit szokott ordibálni,provokálni?
2014. aug. 22. 10:35
 13/15 A kérdező kommentje:

48 éves családapa vagyok, az óvodás kislányom külön él, 4 megállóra van tőlem villamossal. Más közlekedési eszközzel kétszer annyi idő lenne, míg odaérek, és a lányomat sem cibálhatom más közlekedési eszközzel, amikor magammal viszem. Amikor vele vagyok, akkor a hajléktalan észre sem vesz minket, de amikor egyedül vagyok ott, odajön, 3 cm-re van tőlem a szája és ordibál velem. Szerintem nem normális, a szeme sem áll jól. Meg tudnám verni, de ugyanannyit kapnék érte, mint egy normális emberért, és azzal nem jó példát mutatnék a lányomnak, ha megtudná, hogy egy ideig azért nem jövök hozzá, mert börtönben ülök.

Ez az ember másfél hónapja jött oda hozzám és bunkó stílussal követelte, hogy vegyem meg a magazinját. Szoktam segíteni a hajléktalanoknak, nem csak pénzzel, de ez az ember mérhetetlenül irritál és én látványosan odébb álltam. Ettől ő bepöccent és utánam jött kiabálva és verekedni akart, én meg higgadtan elküldtem egy melegebb éghajlatra. De azóta valahányszor meglát, mindig beszól, provokál, a múltkor be akarta dugni az ujját a számba, de két cm-re megállt. Azt hittem, helyben eltöröm neki, de uralkodtam magamon és hívtam a rendőrséget. Ők is hallották, ahogy anyázott, de a járőr, akit küldtek, csak megfenyítette, hogy ha mástól is érkezik rá panasz, akkor beviszi. Azóta úgy látszik, mástól nem jött panasz, de engem változatlanul sérteget hangosan. Eléggé kellemetlen a dolog és nem tudom, mikor fog szidalmazni engem a lányom előtt, mert akkor lehet, hogy olyat teszek hirtelen felindultságból, amit hamar megbánok.

2014. aug. 22. 18:46
 14/15 anonim válasza:
92%
Nyomj az arcába mindig egy kis paprika sray-t
2014. aug. 29. 09:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmit ebben a k'rva kommunista országban.
2022. nov. 28. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!