Miért van bűntudatom?
Figyelj,szerintem adhatsz neki egy kis pénzt,de sajnos teljesen nem tudsz neki segíteni,egyszerűen nem fogadhatod be magadhoz,nem adhatsz neki helyet,nem segíthetsz neki hatásosan,úgy,ahogy szeretnél.Én is éreztem már ilyet,hogy akartam segíteni,és egyszerűn nem tudtam,borzasztó érzés volt...
De jó ember vagy!Hidd el,a sors visszaadja ezt neked:DD Legalábbis remélem!:D
Az érzés ismerős, de ahogy a fentiek írták - sajnos tehetetlenek vagyunk. Én is kb ugyan ezzel az érzéssel mentem el nemegyszer pár hajléktalan mellett, sőt, egyszer valami hitelen felindulásból le is ültem mellé, hogy beszélgessünk, mert mindig egyedül volt, és egy csomó mindent mesélt; és ő sem a saját hibájából került oda ahova. Viszont én se vagyok eleresztve pénzügyileg, így nem tehettem sokat, de ha bele gondolsz, ezeknek az embereknek nem is pénz kellene leginkább, hanem egy munkahely. Mert az a férfi is, akivel beszéltem azt mondta, hogy még a mai napig munkát keres, és már így is szégyelli magát, hogy felnőtt ember létére egy aluljáróban kuporog és aprót gyűjtöget néha. Így is épp elég megalázó lehet nekik.. Pedig sokan közülök hasznos tagjai lehetnének a társadalomnak - ha kapnának rá lehetőséget.
De sajnos ez olyan valami, amit hozzánk hasonló átlagemberektől semmiképp, de nagyoktól se mindig kaphat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!