Hogyan mehetnénk most mi az állandó zajongó, zsibongó szomszédunk agyára?
Amióta mellénk költöztek(lassan 10 éve)fúrnak faragnak,zajonganak a gyerekei folyton átcsúzliznak...
Van egy összejáró barátjuk szintén az utcánkból(ugyanolyan hanyagok primitívek és mocsokban élnek mint a zajongó szomszédunk és ráadásul ők is zajongósak,szóval zsák a foltját sajnos),és fergeteges mit leszoktag vágni.
A hálószoba ablakunk pont feléjük esik,így egyik éjjel 10! órakor a férjem már kiment leugatni őket,de azóta is folytatják,micsoda mocskok.
Pedig kicsi gyerek is van köztük akinek 10-kor már igencsak ágyban lenne a helye!!
Van egy mellettük lakó szintén csendes család mint mi és hallottam mikor az éjjeli köszörülése miatt már ő is szólt nekik.
Szóval ha hiába jártatjuk a szánkat,hisz empátia az nulla bennük,és buták mint a tök akkor milyen taktikát javasolnátok,ami ütős és beválik.
Csak létezik valami megoldás.
Abban már csak reménykedem hogy valamelyik elköltözik hisz már csak a csoda maradt.
(Férjem semmi esetre sem akar innen elköltözni)
Ha éjjel zajonganak, akkor felhívod a rendörséget és bejelentést teszel.
Ha harmadszor jönneki ki, akkor már nemcsak figyelmeztetni fogják öket!
Nah akkor lettünk volna az útálatos nem kívánt személyek...
Ez nem jó tanács neharagudj.
Ja, ha nem akarod kihívni a zsarukat, mondván, megutálnak érte, akkor nem kell sírni!
Megérdemled, ennyi!
LILA IRISZ kerdezonk kuldott nekem egy privit.
Nem tetszett a valaszom:((
Kaptam priviben egy nagyon kézenfekvő tanácsot,nagyon köszönöm az illetőnek,mélységesen igaza van,hisz ugyanebben a cipőben jár mint én tehát neki is látok.
A többieknek is köszönöm a választ,de úgy nézki meglesz a megoldás.
Kerdezo - LILA IRISZ PRIVAT UZENE #2
"Ugye milyen szép nevem van?"
Vegen meg kisul, hogy o zaklatja a vendegeket, mig a ferje leugatja oket??
Most mar letiltom, hagyjon beken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!