Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Titokzatos szomszéd luxus...

Titokzatos szomszéd luxus körülmények nagyon sok pénz, miből élhetnek?

Figyelt kérdés
Az biztos, hogy nem dolgozik se a pasi se a nő, mert naponta többször látni őket autózni. Titokzatosak, nem tartják senkivel a kapcsolatot, senkivel nem beszéltek még ezidáig két szót sem, senki nem tud róluk semmit. Eldugott kieső helyen élünk. Senki nem jár hozzájuk, az udvarukba sem látni be, mert magas zárt kerítés van, csak egyszer pont mikor tetőt cseréltünk láttunk be, ilyet még katalógusban sem láttam még.

2014. aug. 12. 10:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy adócsalók, a feleség luxusprosti, a pasi pedig nem is a férje, hanem a stricije!

Istenem... Én is nagyon jól élek a férjemmel, és mi is csak a szűk baráti körünkkel és a családunkkal foglalkozunk! Nem vagyok luxusprosti, férjem se strici, és nem csalunk adót!

Ez a magyar mentalitás!

Kérdező!!! Foglalkozz a saját dolgoddal! Ők is azt teszik!

Ez is a siker titka, hogy nem más életében túrkálsz, hanem inkább a saját életedet építed a siránkozás helyett!

Ha pedig ennyire fúrkál a kíváncsiság és az irígység, akkor vedd a bátorságot, szépen sétálj a kapujuk elé, csöngess be, és kérdezd meg, hogy miből élnek! Biztos értékelni fogják!

2014. aug. 15. 00:01
 22/22 anonim ***** válasza:
45%

Minden embere ilyen h*lye és elködösült látású?

Ti csak azokat az opciókat veszitel figyelembe mely saját helyzetetekre lehetséges illetve elérhető, most nem azt akarom mindani h hül*ek vagytok, csak azt hogy annyi más is van amit nem vesztek figyelembe, ha am a szomszédaid tulajdonságát megfigyeled könnyen rá jöjetsz h kb miben utazik... finoman szólva.

2014. aug. 15. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!