Titokzatos szomszéd luxus körülmények nagyon sok pénz, miből élhetnek?
Figyelt kérdés
Az biztos, hogy nem dolgozik se a pasi se a nő, mert naponta többször látni őket autózni. Titokzatosak, nem tartják senkivel a kapcsolatot, senkivel nem beszéltek még ezidáig két szót sem, senki nem tud róluk semmit. Eldugott kieső helyen élünk. Senki nem jár hozzájuk, az udvarukba sem látni be, mert magas zárt kerítés van, csak egyszer pont mikor tetőt cseréltünk láttunk be, ilyet még katalógusban sem láttam még.2014. aug. 12. 10:46
2/22 anonim válasza:
Lehet saját cégük van, amit otthonról irányítanak.
3/22 anonim válasza:
Lehet saját cég, az is lehet, hogy örököltek meg még nagyon sok minden. Amúgy meg mi közöd hozzá? Inkább a saját dolgoddal foglalkozz! ;)
4/22 anonim válasza:
Én is ezt gondoltam, mint az előző. lehet van egy vállalkozásuk, és ők azért jönnek-mennek, mert intéznek valamit. De persze ez csak egy tipp.
5/22 anonim válasza:
Mit akarsz hallani? Hogy biztos maffia/rabló/csaló/gyilkos?
Szerintem ő Don Szomszéd, és azért a magas kerítés, hogy ne lásd amikor ássák el a hullákat.
6/22 anonim válasza:
Leánykereskedelemből, akiket a pincében rejtegetnek.
7/22 anonim válasza:
Még azt se mondanám, hogy bűnözők, mert azok is "dolgoznak".
Lehet bármi. Nagyobb nyeremény, örökség, jól menő saját vállalkozás amiben már nem kell aktívan részt venniük. De én pl.: most is itthonról dolgozom, sok cégnél megengedett a home office. Pl.: egy jó programozó vagy grafikus gond nélkül tud otthonról dolgozni és jól is kereshet vele.
9/22 anonim válasza:
Nem kell ezt tulmisztifikalni, biztosan saját vállalkozásuk van, amihez nem kell mindig ott üljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!