Ti féltek ha megláttok az utcán egy cigány családot?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 17:26
11/38 anonim válasza:
Nem nemfélek, de felkészülök, hogy lehet szét kell őket borítanom.
12/38 anonim válasza:
Pont úgy, mint a 2. válaszoló. Nem félek, de azért a táskámat közelebb húzom magamhoz, esetleg rá is teszem a kezem.
13/38 anonim válasza:
Eltávolították a válaszomat. :D Pedig teljesen cenzurázott volt. Gratulálok Gyik csapat!
14/38 anonim válasza:
11-es szemtől szembe ti vagytok a legnagyobb "csicskák" és ezt hidd el mindenki tudja.Csak úgy bujtok. :D Nem volt még olyan aki azt mondta, hogy elvert EGY cigány csak 5 max annyian keleltek egy magyarhoz. Csicska vagy tudod te ezt. Emelett mi tudunk fürdeni titeket már az audiból érezni hülye gyerek.
15/38 anonim válasza:
Nem. Valószínűleg az az oka, hogy nem volt még személyesen negatív tapasztalatom velük. A városban, ahol lakom alig él néhány cigány család, ritkán találkozok velük.
16/38 anonim válasza:
tegnap megparáztattak a villamoson, egyik piálta a sört, a nő meg 3 gyerekkel, anyuka meg üvöltözött - ja csak beszélgettek bocs.
de a fiatalok rosszabbak, nekem is szóltak már be csak úgy (futás közben)
17/38 anonim válasza:
Attól függ, hogyan viselkednek. Ha üvöltöznek, lármáznak akkor tartok tőlük. Ha normálisak, kulturáltak akkor semmi bajom nincs velük. Megjegyzem, a tizenévesekből álló bandákat én is messziről elkerülöm, mert már volt rossz tapasztalatom velük kapcsolatban.
18/38 anonim válasza:
"A cigányok nem bántanak ok nélkül csak ha kötekedsz velük!"
Aha...ha magam elé nézek, akkor odajön hogy "Mit bámulsz köcsög?"...Ha ránézek, megint odajön hogy "Mit bámulsz köcsög?"...de biztos én kezdem a kötekedést.
19/38 anonim válasza:
A csiricsáré házzal meg a menő kocsikkal a bőrszínüket próbálják ellensúlyozni, a hangoskodással meg a gyávaságukat. Én egy 65 kilós nő vagyok és volt, hogy a 3 évesemmel voltam és belém kötött 2 cigány kan meg egy pi csa. Visszakiabáltam rájuk határozottan, volt egy kis ide-oda kiabálás, de végül is elhúztak gond nélkül. Aztán mikor
20/38 anonim válasza:
Folyt: mikor összefutottam a városban az egyik kannal, és megismert, azt sem tudta, hogy kérjen bocsánatot. Persze a pesti romák gázabbak, de ott sok nem roma ork is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!