Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Na ehhez mit szóltok? Én azt...

Na ehhez mit szóltok? Én azt hittem felrobbanok!

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, szüleim dolgoznak, apa viszont itthon volt a héten, anya reggel ment dolgozni. 10 éve lakunk a környéken, a szembe szomszédunk kicsit link, nem tűnnek c.gán.ynak, de vszínű van bennük egy kevés. A lányuk kb. 16 éves, mindig illedelmesen előreköszönt stb.

Na a sztori:

Ma reggel anya megy dolgozni... Jön vele szembe ez a lány, előreköszön neki hogy csókolom, anya visszaköszönt. A pur.gyé aztán egyet gondolt, becsengetett ide, majd azt mondta apának hogy most találkozott anyával, és megkérdezte anyát hogy nem adna-e neki 2000 forintot, mire anya igent mondott, és megengedte hogy apa odaadja neki. És apát kérlelte hogy hozza már ki neki a pénzt. Na a hü.lye apám ki is vitte neki, anélkül hogy anyát felhívta volna hogy igaz-e a sztori. Utána kiderült hogy a kis q.va átcseszte a családom, anya mondta hogy szó sem esett pénzről, csak köszönt neki, és szégyen hogy túljár egy ingyenélő egy ötven éves házaspár eszén..

Én olyan ideges lettem, mikor anya elmondta hogy tuti hogyha meglátom ezt a csit.rit, megtépem az utca közepén...

Orvos család vagyunk egyébként, mi élünk a környéken a legjobban, de ilyen még elő nem fordult eddig, főleg erről a családról nem gondoltuk volna, igaz a 10 év alatt a köszönésen kívül nem ment tovább a kapcsolat.

Ha megmondják hogy nincs pénz kenyérre, akkor még oda is adjuk, de így?! Ja, és a pénz dohányra kellett nekik...

Őszintén, ti mit tennétek? Szüleim voltak pancserek?

Remélem érthetően írtam le a sztorit, de komolyan, még mindig ideges vagyok...

2014. aug. 7. 21:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem értik, hogy itt nem a pénzről van szó. Egy útszéli kéregetőnek adhatnak 5000ft-t is, senki nem akarja visszavenni tőle, mivel önkéntesen adtak egy rászorulónak. Ez a cigány viszont csellel ellopta azt a pénzt.
2014. aug. 9. 09:16
 22/22 anonim ***** válasza:
csináld ugyanazt
2014. aug. 27. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!