Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kerítés vagy nem?

Kerítés vagy nem?

Figyelt kérdés
A családi házunk udvarára építettek a szüleim egy üzlethelyiséget. Ezt már évekkel ezelőtt eladtuk, aki megvette, felújította, de évek óta ott áll, nem csinált vele semmit. Most úgy néz ki, hogy eladta újra. Viszont nekem van 3 nagy kutyám, akik elevenek és nincsenek hozzászokva az idegenekhez, így ha a kerítésnél ( ami a ház udvarát és az üzletet elválasztja) mozgást észlelnek, ugatnak, néha ki is ugranak. Már megcsináltattam a kerítést hitelből. /Ezt a kerítést az első vevőnek kellett volna megcsináltatnia, mivel a szerződésbe beleírtuk, de persze nem csináltatta meg./ Viszont szétszedték ezt is néhány helyen a kutyák. MÉg nem beszéltem az új tulajdonossal, de ez a kerítés rész és oldal pont az, ami közös vele. Kérhetem tőle, hogy csináltassuk meg felesbe, de most már olyan kerítést szeretnék, ahol nem is látni át semmit, mert ki se tudok menni az udvarra, mivel ott rohangálnak a vevők.
2014. aug. 7. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Tanulják meg a kutyáid, hogy te vagy a falkavezér. Nem az a megoldás, hogy még nagyobb hitelbe vered magad. Ha te vagy a falkavezér, kihúzol egy darab madzagot és az is elég lesz.
2014. aug. 7. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyszerű hullámpala jó megoldás és nem vészesen drága.
2014. aug. 8. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!